2777
2789
عنوان

بهم امید بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 21 پست
دوسال بعد از طلاق از همسر اولم رفتم ترکیه چون ایران برام قابل تحمل نبود بخاطر اینکه اونموقع اون یارو ...

خیلیییی جالب بود و مرسی که زحمت کشیدی و تایپ کردی

کاش همه چی رو روال بیوفته و زود برگردی پیش همسرت عزیزم ، پسرت خوبه الان؟؟

ایشالله خودتم وضع روحیت خوب بشه خوشگلم ، زندگی خوبی داری ماشالله حال خودتو خودت باید خوب کنی

و اینکه بنظرم برو دادگاه تبرئه شو عزیزم ، لازم نیس بخاطر اون مرد از همسرت دور باشی چون فک میکنم برای هردوتون سخته این موضوع درسته ؟

خیلیییی جالب بود و مرسی که زحمت کشیدی و تایپ کردیکاش همه چی رو روال بیوفته و زود برگردی پیش همسرت عز ...

اره خوبه خداروشکر . نمیتونم برم چون بعد از طلاق شرایط زندگی تو خونش اسفناک و زجرآور بود بدون اجازه اومدم پیش مادرخوندم و هنوزم نمیدونه پیش مادرخوندمم و دنبال قتل منه میخواد به بهونه دادگاه و جلب بکشونه اون شهر میدونی. بخاطر بچم نمیرم خودم بی مادر بزرگ شدم نمیخام اون بی مادر بزرگ شه قاچاقی هم فصل سرده نمیتونم برم بخاطر بچه. زندگیم خوبه خیلی ولی دیگه لذتی نمیبرم چون سالهای زیادی از بچگی تاالان زجر کشیدم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان که اینترنت نیس چطوری ارتباط برقرار میکنین🥲🥲🥲

چرا اینترنت بزور با وی تو بزور بالا میاد تصویری نمیشه چون ضعیفه ولی چت و ارسال صدا و عکس از شب 12 تا 5 و روزا 9 تا 11 اوکیه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

چرا اینترنت بزور با وی تو بزور بالا میاد تصویری نمیشه چون ضعیفه ولی چت و ارسال صدا و عکس از شب 12 تا ...

خیلی خوشم اومد کلا از شخصیت و اخلاق اینات بازم تاپیکاتو دنبال میکنم عزیزم

امیدوارم همه چی بهتر بشه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792