2777
2789
عنوان

از بهداشت شوهراتون راضی هستین🤌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 114991 بازدید | 719 پست

زیاد تمیز نیست بعضی وقتا تمیزه بعضی وقتا تابستونا بوی عرق میده

دست تو دماغ همییییشششه

گاهی میره حمام لباس قبلیارو میپوشه ومن با غر زدن مجبورش میکنم عوض کنه تو دسشویی خیلییییی صدا داره و ماتو حال نشسته باشیم رعایت نمیکنه .......

قبلنا زیاد به خودش میرسید ولی الان نه البته مادرشوهرمم همینه چند روز پیش خونشون بودیم میگفت بیشتر از ۱۵ روزه حموم نرفتم دخترم سه سالشه طرفش نمیرفت میگفت بو میدی بعد صبحش بچه سه ساله گیر داده بود بو کوفته میدی شب هم میگفت بو ساندویچ میدی انقدر گیر داد بچم بعد شام رفت دوش گرفت آخه بگو زنیکه خودت عقلت نمیرسه بری حموم باید بچه بهت تذکر بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقااا حالم بد شدمیگم نکنه این خواستگاری که با کت شلوار همیشه میاد یه روز بخواد اینطوری بگردهکلا از ...

همه اینجوری نیستن همسر من هرروز صبح قبل اینکه بره بیرون دوش میگیره لباس تمیز میپوشه همیشه ریش هاش زده و موهاش سشوار کشیدست مام میزنه و تاحالا توی این ده سال ندیدم دست توی بینی باشه جوراباشو همیشه خودش میشوره و حتی تابستون ندیدم بو بده

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

فوق العاده تمیزه.روی لباس و نظافت شخصیش خیلی حساسه.مادرشون بی نهایت بچه هاش رو درست بار اورده.

چه حس خوبی داشت جمله ت

کاش همه مامانا بچه هاشونو درست تربیت کنن

ان شالله دخترای منم یه روز این جمله رو بگن

همه اینجوری نیستن همسر من هرروز صبح قبل اینکه بره بیرون دوش میگیره لباس تمیز میپوشه همیشه ریش هاش زد ...

خیلی خوبه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بابای منم خیلی تمیزه باورت میشه تا الان ندیدم بابام بوی عرق بده همیشه حمام و ادکلن لباس های تمیز و ا ...

پدر منم همینه برای هر پیراهنش یدونه چوب لباسی داره همه جدا جدا میزاره دقیقا اصلا بو عرق نمیده حتی تابستان

به نظرم آقایونی که کارمند اداره باشن مرتب ترن (خانما نگید یعنی شغل ازاد باشه یعنی مرتب نیستن فلان نه وقتی یکی اداره بره بالا دستیش یا کارمندای اون ادم به طرف نگاه میکنن شرایط خیلی فرق داره حوصله هم نداشته باشن مجبورن که مرتب برن بیان)البته پدربزرگ من نظامی هم بودن از ایشون هم ارث برده پدرم😅پدر من تا پارکینگ میخواد بره اخر شبم باشه لباس مرتب میپوشه میگه زشته شاید یکی امد

پدر منم همینه برای هر پیراهنش یدونه چوب لباسی داره همه جدا جدا میزاره دقیقا اصلا بو عرق نمیده حتی تا ...

بله

البته شغل پدر منم ازاد بود

نظافت باید ذاتی باشه به نظرم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
همه اینجوری نیستن همسر من هرروز صبح قبل اینکه بره بیرون دوش میگیره لباس تمیز میپوشه همیشه ریش هاش زد ...

خیلی خوبه

خانما به جوری میگن ادممیترسه

یه ذره معذرت میخوام حالت تهوع گرفتم 😬😬😬 نصف شبی یه چیزای خوندم حالم بد شد

حالا موندم چطوری به طرف مقابلم بگم من تمیزی برام مهمه 😅

من از یه چیزی همفهمیدم

وای من نمیدونم چطوری وقتی یکی میخواد بیاد داخل خونه چرا پاشونو میزارن کف راهرو میان تو خونه اصلا خیلی کار کثیفیه من بدم میاد خواستگار بیاد پاش بزاره تازه نزدیک همنه چند قدم هم از درب خونه هم دور تر بعد بیاد تو خونه معلومه کثیفه

خوب چه کاریه قشنگ کفش جلو دربیار یکراست پاتو بزار تو خونه

همهخونهها آپارتمانه دیگه باید بلد باشن

عه تاپیک برگشته😃اسی دمت گرم دیروز خیلی خندیدم

سلام برنامه خونه تکونی گذاشتیم دوست داشتید به جمعمون ملحق بشید ،عنوان تاپیک رو تو ذره بین نی نی سایت سرچ کنید : تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑️🛍️(صفحه ۱۱۸) یا بگید من بهتون لینک بدم🥰