2777
2789
عنوان

خاطره بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست
اولین باری که میخواستم در طول عمرم بیمارستان بستری شم و جراحی شم  هوشبر میخواست بهم شماره بده& ...

اگه عكس پروفايلت چشم خودت باشه دكتر هوشبر حق داشته به هر طريقي شماره بده بهت! 😅

اگر انسان دو رویی هستید حداقل یک روی زیبا داشته باشید......
الان يادم اومد راهنمايى برا دوستامون كه خاطره مى نوشتيم حتما بايد زيرش عكش يه قلب كه ازون تيراى تيغ ...

واى صورتاى جوش زده و دماغاى گنده رو كه ديگه نگو 😷🤡

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی ازخاطره هایی ام که همیشه خیلی حالم روخوب میکنه زمان دانشگاه بود یادش بخیر برف بازی هامون تقلب کردن ها استادپیچوندن ها یادش بخیر واقعا 

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
من خودم خاطره اولین روزمدرسه ام خیلی باحاله یادمه جشن بود میگرفتن اولی ها یک روز زودترمیرفتن مدرسه ب ...

واى شما كچولئى 🤗

زمان ما مهربون نبودن از اول دوم ابتداييم فقط دعواهاى معلمام يادمه 😥

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
واى صورتاى جوش زده و دماغاى گنده رو كه ديگه نگو 😷🤡

تازه کلی ام احساس زیبایی داشتیم زمون ماگلزارتازه آمده بود همه دختراعشق گلزارآهنگ های گروه آرین رومیخوندیم حس میکردیم الان گلزارببینتمون عاشقمون میشه

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا
اگه عكس پروفايلت چشم خودت باشه دكتر هوشبر حق داشته به هر طريقي شماره بده بهت! 😅

وای مرسی عزیزممم

لطف داری😙😙😙😙

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
تازه کلی ام احساس زیبایی داشتیم زمون ماگلزارتازه آمده بود همه دختراعشق گلزارآهنگ های گروه آرین رومیخ ...

😅😅😷😷🤪😂

چه باحال      

خاطرات جراحیمو شاید یه بار گذاشتم خیلی کیف داد😁😁😁😁

اصلا رفتم جراحی تاندون 

دوهزار اومد رو اعتماد به نفسم😁

واقعا اون دوروز بیمارستان بستری شدم خوش گذشت😎😎😎😎😎

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

وای خدایا دوران راهنمایی کلا تمام‌دختراتوفضا فکرمیکنی زیبای خفته ای همه ام عاشقت هستن وعاشق شدن هاش به قول بهتاش ای خدا ......ته مصیبت این بود که همه دختراعاشق بودن اون موقع یادش بخیر مدیرمون میگفت دوستِ پسر چرادارین چقدرمیخندیدم به دوست پسر گفتنش

یکی ازخاطره هایی ام که همیشه خیلی حالم روخوب میکنه زمان دانشگاه بود یادش بخیر برف بازی هامون تقلب کر ...

واى من حسابى درس مى خونمد و اون موقع ها يه تيم بوديم و به روشهاى عجيب غريب تقلب مى كرديم 

صرفا جهت هيجان 😀

آخرين بار مچم رو گرفتن مشروط شدم و توبه كردم 😥

بچه ها مزاحمت های توراه مدرسه من یه عاشق پروپاقرص داشتم یادش بخیر هرروز صبح یه عالمه نواربهداشتی پشت موتوربارزده بودمنتظربود من بیام بیفته دنبالم بهم ابراز عشق کنه یادش بخیر

واى من حسابى درس مى خونمد و اون موقع ها يه تيم بوديم و به روشهاى عجيب غريب تقلب مى كرديم  صرفا ...

منم میخوندم ولی عاشق تقلب بودم تقلب نمیکردم بهم نمیچسبید یه بارسریه امتحان زمین شناسی معلم ازم ۳تاکتاب گرفت یادش بخیر آخریه روزیرم گذاشته بودم نشسته بودم روش گفت پاشو گفتگ دلم دردمیکنه گفت میگم پاشو بلندشدم زیرم ‌کتاب کل کلاس ترکید ازخنده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792