2821
2789
عنوان

ارتودنسی😶

66 بازدید | 5 پست

چطوری بعد سالی برم پیش دکتر ارتودنسیم😑 سرجریاناتی نشد دیگه برم کارمو تمدید کنم و همینجور موندن الان کلی دندون هام خراب شدن منشی اونجا منو دید گفت بیا با دکتر حرف میزنم دندونات به کل خراب شدن فلان من الان برم چی بگم بعد الان باز میخوان بگن دندونات فلان اله

هر کار بکنی در نهایت سرزنش میکنن آدمو، من والا دندونام جرم گرفته بود تو تایم ارتودنسی حالا اینم هی سرزنش میکرد تو چیکار داری بهم زن، من شاید مشکلی داشتم یا وقتشو نداشتم 🙄

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

هر کار بکنی در نهایت سرزنش میکنن آدمو، من والا دندونام جرم گرفته بود تو تایم ارتودنسی حالا اینم هی س ...

دقیقا منو پاس کاری میکردن بعد اخر سر گفت ۳۰ بده دوباره دیگه من نداشتم نرفتم الان داغون شدم هوف

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا منو پاس کاری میکردن بعد اخر سر گفت ۳۰ بده دوباره دیگه من نداشتم نرفتم الان داغون شدم هوف

فدای سرت ولی اگر پول داری برو حتما دوباره ارتودنسی کن ارزششو که داره بهرحال

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

دارم اما همه دندون هام خراب شدن میدونی چند روکش میدن؟

من خودم تازه این ماه قرار سیم های ارتودنسی رو در بیارن و برای پشت دندونام بزارن، فقط میدونم خود اردتودنسی که الان شده نزدیک به 80 یا 100 میلیون تومن
بعد سیم برای پشت دندونام هم گفت 8 میلیون ولی خب شهر ما کلا ارزون ترم حساب میکنن ممکنه برای شما گرون تر باشه