2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قابل پیش بینی نیس که🥲خونه میگن بعد عید خیلی میره بالا

الان رفته بالا خونه هایی که میدادن متری45 تو استان ما الان شده70 متری

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

من اصلا با فروش طلا برای گوشی ایفون مخالف نیستم به نظرم به خواسته دلت ارزش قائل شدی منم شاید همچین ک ...

قبول دارم ولی اخه طلا همینجوری داره گرون میشه و گوشیم هم دست دوم شده مثل طلا بعدا نمیشه فروخت🤧

اولش خیلی خوشحال بودم ولی الان ته دلم یذره پشیمونم😢😅

والا خونه داریم برا اجاره هم خونه مناسب نیس کلی خرج داره

خودت میدونی باز چی بگم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

قبول دارم ولی اخه طلا همینجوری داره گرون میشه و گوشیم هم دست دوم شده مثل طلا بعدا نمیشه فروخت🤧اولش ...

هرگز پشیمون نباش مهم اینه ارزوش به دلت نمونده چقد باید تو زندگی به فکر پس انداز باشیم پس کی لذتشو ببزیم

من اگر صد گرم داشتم میدادم خونه البته میدونم ۱۸۰۰خونه نمیشه ها ولی خب همیشه تو تصوراتم خرید خونه🥲

منم میگم خونه باید تو اولویت باشه، خونه خوب آرزومه

ولی از نظر پس انداز طلا بهتره

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️