2777
2789
من یدونه النکو دارم فکر کنم دیگه بتونم با پولش یدونه خونه بخرم🤣

چیزی نمنده یه دو هفته وایسی یه خونه شش دانگ پشت قبالتونه😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اسکل هم چند ماه پیش رفتم فروختم ۱۱ گرم آیفون خریدم🤦🏻♀️🤕😢

من اصلا با فروش طلا برای گوشی ایفون مخالف نیستم به نظرم به خواسته دلت ارزش قائل شدی منم شاید همچین کاری بکنم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

من یه ۳۰۰ گرمی دارم ولی خوب ارزش پول از بین رفته همه چی گرونه 🤕

خوبه که میشه6 میلیارد می تونی برا خودت خونه بخری

چقدر خوب دیونه بده خونه بخرررررر

طلا که بهتر رشد میکنه

داداش من چند ماه پیش طلاشو داد خونه ۶۰ متری خرید

اگه نگه میداشت الان ۱۰۰ متری میخرید

گیرم که پرواز را علامت ممنوع میزنید، با جوجه های نشسته در آشیانه چه میکنید؟🕊️

اون موقع چقدر شد

دقیق یادم نیست چون تیکه تیکه خریدیم

ولی حدودا400 و خورده ای بود

کاربری قبلیم محنا بود تعلیق شدم🙁عزیزان مذهبی لطفا با من بحث نکنید چون عقاید زمین تا آسمون با هم تفاوت داره و هرکس بر اساس سطح سواد عقلی و مطالعه و کاوش میتونه عقیده متفاوتی داشته باشه با تشکر

من اگر صد گرم داشتم میدادم خونه البته میدونم ۱۸۰۰خونه نمیشه ها ولی خب همیشه تو تصوراتم خرید خونه🥲

اره منم 250 گرم داشتم فروختم حیف

خونه داریم با پولش خونه درست حسابیم نمیشه که

به اسم خودت برا خودت بخر بده اجاره انگار هرماه برات حقوق میریزن