2777
2789
عنوان

راه حل

73 بازدید | 6 پست

شما وقتایی که شوهرتون به هیچ صراطی مستقیم نیست اذیتتون میکنه و حرفتون رو گوش نمیده چی کار میکنید؟ چجوری متنبه اش می کنید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بی محلی و نادیده گرفتن طرفو حسابی میچزونه. البته اینکار یه هنر خاصی میخواد

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با زبون نرم رامش ميكنم

نمیشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بی محلی و نادیده گرفتن طرفو حسابی میچزونه. البته اینکار یه هنر خاصی میخواد

خیلی بدم میاد ز این روش اما مجبور شدم انجامش بدم

خیلی بدم میاد ز این روش اما مجبور شدم انجامش بدم

نباید بدت بیاد. اتفاقن گاهی لازمه طرف مقابل بفهمه اگه بخواد اذیت کنی شما هم میتونی. البته ما نمیدونیم درخواستت از همسرت چیه و ایا معقول هس یا نه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
نباید بدت بیاد. اتفاقن گاهی لازمه طرف مقابل بفهمه اگه بخواد اذیت کنی شما هم میتونی. البته ما نمیدونی ...

دقیقا. شوهرم فکر میکنه من بچه ام. برام ارزش قایل نیست هرجایی بخوام برم با خونوادم یا دوستام اذیت میکنه. ارامشمون تا وقتی هست که من مخالفت نکنم. دیشب گفت فردا بچه رو بذار خونه مامانم برو فلان کارو بکن گفتم میبرمش با خودم و خونتون راحت نیستم و تا تو بیای و بخوای بخوابی و ... . هیچی دیگه جوش اورد که مگه بچه رو میخورن. چون اذیتم کرده سر خونوادم منم مدام دلم میخواد اذیتش کنم نریم خونشون و ...