2777
2789
عنوان

عاشقان مهدی بیان 😍🥰

173 بازدید | 17 پست

ارسالی از سربازان امام زمان عج

سلام بزرگوار

امروز سه شنبه بعد از نماز صبح در عالم رویا بهم الهام شد که نذر تعجیل در فرج 20000 صلوات همین امروز ختم بشه. 😭

عاشقان صاحب الزمان از این باغ صلوات 🌸گل های صلوات بچینند🌸💝💐

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

دوستانتونو تگ کنید و زمینه ساز ظهور باشید با گل های صلوات 🌸🌸

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

تاپیک مهدوی دیروز زدم بدون بحث و حرفی بهم اخطار دادید اخطار زرد

نتونستم نیمه شعبان فعالیت کنم

من یه کسیم از دل بی کسی ها از دل تمام نابودی ها سقوط ها رنج ها مصیبت ها

یه نفر اومد دست منو گرفت اوردم به سمت نور، هیچکس جز خودش نمیتونست منو بیاره این سمت

هی اومد به خوابم هی هوامو داشت، کم کم دلم نرم شد دیدم نه باید زندگی کنم شدم سربازش شد آقای من بابای من

یه شوق خاصی داشتم برای نیمه شعبان قبل از اینکه تاپیکو بزنم غسل کردم وضو گرفتم بسم الله گفتم

قبلش چند تا عکس نیمه شعبان دانلود کرد

بعد از گذشت چند پست اخطار زردم دادی

به جرم آزارو اذیت

جرم من عاشق مهدی بودن شد

نه بحثی نه جدلی

فقط عشق

صدای شکستن قلبم تا پیش تو نیومد؟

تمام ذوق های من کور شد

تگت کردم شاید خوشحالت کنه

@niniyar

عزیزم منم شب یلدا یه پست مهدوی گذاشتم تعلیق شد دلم شکست و ناراحت شدم ولی بعدش فکر کردم

شهدا جونشون رو فدای حضرت مهدی کردند و میدونستند راه شون درسته ما هم یه دوتا اخطار گرفتیم فدای سر مهدی عج

اونی که باید ببینه دیده و از نیتت خبر داره عزیزم ثوابشو نوشته و اجرتو کنار گذاشته مگه میشه ندیده باشه نیتت چقدر صاف بوده

عزیزم توی ابین مسیر ما شهید دادیم اخطار که چیزی نیست

کاربری هم تعلیق بشه فدای مولامون

قبول باشه التماس دعا دارم عزیزم

منم 14 صلوات

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

سلام تاپیک مهدوی دیروز زدم بدون بحث و حرفی بهم اخطار دادید اخطار زرد نتونستم نیمه شعبان فعالیت کنم م ...

عزیزم منم شب یلدا یه پست مهدوی گذاشتم تعلیق شد دلم شکست و ناراحت شدم ولی بعدش فکر کردم

شهدا جونشون رو فدای حضرت مهدی کردند و میدونستند راه شون درسته ما هم یه دوتا اخطار گرفتیم فدای سر مهدی عج

اونی که باید ببینه دیده و از نیتت خبر داره عزیزم ثوابشو نوشته و اجرتو کنار گذاشته مگه میشه ندیده باشه نیتت چقدر صاف بوده

عزیزم توی ابین مسیر ما شهید دادیم اخطار که چیزی نیست

کاربری هم تعلیق بشه فدای مولامون

قبول باشه التماس دعا دارم عزیزم

منم 14 صلوات

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

سلام تاپیک مهدوی دیروز زدم بدون بحث و حرفی بهم اخطار دادید اخطار زرد نتونستم نیمه شعبان فعالیت کنم م ...

سلام چه ساعتی؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

سلام چه ساعتی؟

دیروز ساعت ۲ و ۳۹ دیقه احطار زرد آزار و اذیت

عزیزم منم شب یلدا یه پست مهدوی گذاشتم تعلیق شد دلم شکست و ناراحت شدم ولی بعدش فکر کردم شهدا جونشون ...

نه آخه نمیدونم چرا ذوقای من کور شد. حس میکنم دیگه هیچ کدوم از خوابهامو نباید برای هیچ کدومتون توی این سایت بگم و خیلی دور شدم ازتون

دورم کردن یعنی، خیلی دور شدم

پرتم کردن

دیروز ساعت ۲ و ۳۹ دیقه احطار زرد آزار و اذیت

ظهر یا شب؟

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

ظهر یا شب؟

ظهر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز