2777
2789

دخترم هفته پیش برا درس علوم یه کاردستی داشت

کلی درس دیگه هم بود همزمان هم تو خونه کار میکردم هم به کوچیکه میرسیدم

به شوهرم گفتم کاردستی رو میشه درست کنی

با پررویی گفت خودت درست کن و پاشد رفت با دوستاش تا نصف شب

منم تو کاردستی زیاد خوب نیستم

کار هم نکرده بود گویا

دیروز مادر دوست دخترم گفت اره دخترم با باباش باهم دزست کردن تو کلاس اول شده

خیلی دلم گرفت

از بیشعوری و بی عرضگی شوهرم

همیشه همینه

داغون شدم تو این زندگی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کردم میگی مادر دوست دخترم نه دوستِ دخترم

قربون بابام برم کاردستی هام همیشه با اون بود❤️

نظراتی که میدم معنی اینو میده ک اگ جای شما بودم چیکار میکردم ن ک حتما برید اون کار و کنید

اوووو چقدر بزرگش کردی

شوهر منم اصلا به کارای مدرسه بچه ها کاری نداره

بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟

اوووو چقدر بزرگش کردیشوهر منم اصلا به کارای مدرسه بچه ها کاری نداره

اخه شوهر من به هیچ چیز کار نداره

نه مریضی من نه مریضی بچه هاش

نه سقف سوراخ خونه

نه پایه شکسته ی میز

به هیچ چیز کار نداره! بنظرت خیلی کوچیکن اینا؟

فک کردم میگی مادر دوست دخترم نه دوستِ دخترمقربون بابام برم کاردستی هام همیشه با اون بود❤️

الان این جمله ت درسته جلو استارتر؟ جیگرشو بدتر خون میکنی

مثل اینکه یکی که پا نداره فلجه میان جلوش میگن خداروشکر که پا دارم خداروشکر که سلامتم

زخم زبون نزن خانم

بیخیالِ هر چی که تا امروز نشد ... :)

من امروز معلم پسرم گفت کاردستی درست کنید من واقعا تو این کارها خیلی خلاق نیستم کلی وسیله و سیم خریدم مدار درست کنیم یه جاهاییش گیج شدم اگر همسرم بود حتما یه کاری میکرد بچه های کلاس همه باباهاشون واسشون درست کرده بودن ولی همسرمن نیست حتی بزرگ شدن بچه هاشو ببینه.زندگی بی رحمه عزیزم

من امروز معلم پسرم گفت کاردستی درست کنید من واقعا تو این کارها خیلی خلاق نیستم کلی وسیله و سیم خریدم ...

خدا بیامرزدشون

متاسفم عزیزم

همسر من هست ولی اصلا قدر زندگی و خانواده شو نمیدونه...