2777
2789
عنوان

بنظرتون زشتم حقیقت بگین ناراحت نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 5469 بازدید | 220 پست
نمیدونم عزیزم اسمش نیلوفر بودیا مهسا ولی همسرش عمادبود ببخش خواهر وقت شمارو هم گرفتم شایداشتباه گرفت ...

ممنونم عزیزم خداکنه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

عزیزم بابت اتفاقی که برات افتاد ناراحت شدم

اما بعنوان یه روانشناس یه چیزی رو از من داشته باش

ما خانوما عادت داریم زمانی که خیانت یا جدایی یا هر گونه اتفاق بدی که در زندگی مشترکمون اتفاق بیفته اولین فکری که میکنیم نوک فلش رو به سمت خودمون و بخصوص به زیبایی و جذابیتمون میبریم درصورتی که اصلا اینطور نیست

شما با توصیفاتی که گفتید بسیار زیبایی و لایق بهترین زندگی هستید

اگر هم موضوعی باعث جدایی شده ابدا به ظاهر شما ربطی نداره

اعتماد بنفستون رو حفظ کنید

هزار تا دلیل ممکنه باعث این جدایی باشه که آخریش میتونه ظاهر باشه

انسان همواره باید بکوشد به گونه ای رفتار کند که بخواهد رفتارش فراگیر شود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بابت اتفاقی که برات افتاد ناراحت شدم اما بعنوان یه روانشناس یه چیزی رو از من داشته باش ما خانو ...

میشه کمکم کنید

من میخوام فراموشش کنم دارم عذاب میکشم خستم دیگه

میشه به نیت حاجت روایم یه صلوات مهمونم کنید این کاربری دست سه نفر من وخواهرم وبهترین دوستمون که مشترکه 

حتما عزیزم چطور میتونم کمکت کنم؟

میخوام فراموشش کنم میشه درخواست بهتون بدم

والا عالی

ال دت😂

میشه لطف کنی برای مامان قشنگم یه صلوات یا فاتحه بفرستی  🖤   🥀💔🖤اخه فقط 39سالش🥀💔 🖤                                                                       مامانم.🖤با رفتنت قلبم زخمی و جسم و روحم خسته و تمام آرزوهایم نابود شدن🖤😔😭💔🖤🥀