2777
2789
عنوان

کاش برادرم سرطان بگیره بمیره من راحت شم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادرم به شدت پسر دوستن به شدت هر چی التماس میکنم برم روانپزشک با دارو شاید خوب شد میگن تو برو اف ...

چقدر درکت میکنم،کاش برادرت دستو پاش بشکنه یمدت کتک نخوری یا یه چیزی شه نتونه بزنت

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

مقصر پدر و مادرتن

علی الخصوص پدرت

خدا هدایتشون کنه

من ایمان دارم، امسال خدای مهربون جای فرشته رفتمو پر میکنه. خدایا وعده تو حقه، باور دارم قلب شکسته منو شاد میکنی. برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرست دوست من، 💜لایک کن منم برات صلوات بفرستم💜 بهمن ماه به فضل خدا باردار میشم ان شاءالله. دامن همه منتظرا سبز💚خدایا شکرت که هوامونو داری، مراقب همه چی زندگیم باش♥

منم یه برادر دارم خیلی اذیتم میکرد البته جرات نداشت اینطوری کنه باهام بخاطرش مهاجرت کردم دورادور اذیتم میکرد نمیذاشت بابام پول بده و نشد درس بخونم خانوادم کمکم نکردن و خواستم ازدواج کنمو فکر کردم تموم شد همهچی ... اون طرف خودش رو کشت.... الهی بمیرن همچین برادرایی.کاش پدر و برادرم میمردن اما نامزدم چیزیش نمیشد.انکار آدم بدا نمیخوان برن و خاک آدمای خوب میگیره

ببین این بلاهایی که داداشت سر تو میاره..

بزار تو زندگی خدا جوابش میده ..

یا یک زنی بهش میده سرتاپا سلیطه..

یا یک پدرزنی اگه پدرش و در میاره...

ولی ببین هیچ وقت برات و نفرین نکن..

هرچه کنی به خود کنی.. تو خوبی که با اینکه تو رو خیلییییییییییییی اذیت میکنه .. بهش بگو عیب نداره میگذره.

خودت و بی اهمیت نشون بده ..سرد رفتار کن.. تبدیل به آدم خنثی بشو.. اگه ببینه این رفتاراش دیگه رو تو تاثیری نداره میکشه کنار..

کاربری های دیگم در تعلیق به سر میبرن.. از سال 98 عضو نینی سایتم😒..این کاربری دست دونفره من و مادرم