2777
2789

یعنی به حدی اعصابم خورد بود چقدرررررر من تدارک دیدم سه نوع غذا زرشک پلو فسنجون چلوکباب و انواع مخلفات و عصرونه وهرچی که فکرشو کنید وقتی گفتم کاری پیش اومده نمیتونیم بیایم دلم خواست سرمو بکوبم تو دیوار این همه زحمت کشیده بودم اما بعدش همسرم گفت بیا پک کنیم ببریم برا نهار بچه های کار گرچه چیز قابل داری نبود اما مهم قسمته قسمت خیلی مهمه یه کاری رو میکنی به یه نیت دیگه اما نمیدونی خدا پشت اون کاری که انجام میدیم یه هدف دیگه داره اولش اعصابم خورد شد اما بعدش خیلی حالم خوب شد🥰❤️

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آفرین

خدا قبول کنه

بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا اون بیست نفر چقدر کارشون زشت بوده

میگفتی من تو این گرونی تدارک دیدم

من جات باشم دیگه به هییییچ عنوان دعوتشون نمیکنم هرکی میخواد باشه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏