2777
2789
عنوان

برای بیست نفر نهار تدارک دیدم و نیومدن اولش از حرص داشتم دق میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6657 بازدید | 176 پست
ممنون عزیزم

اولا دستتون درد نکنه خیر ببینید ثانیا دیگه اون احمقا رو هیچ وقت دعوت نکنید هر وقتم اومدن فقط یه نوع غذا بعدم زیاد گرم نگیرین باهاشون چون نشون دادن برای وقت و پول شما ارزش قائل نیستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای اون همه آدم یه دفعه مشکلی پیش اومده؟ آدم دوست نداره دیگه دعوت کنه حداقل میتونستن چند تاشون بیان

کار خوبی کردین

نهایت هر چی موند فریز کن بعدا میخورین

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

دعوتی ما که نبودن مقصد یه جا دیگه بود گفتیم که شما از اینجا میگذرید خب بیاید نهار در خدمتتون باشیم ک ...

به درک ولشون کن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

چه کار خوبی کردی دختر خدا خیرت بده❤️🙏

اونام کار بدی کردن

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!

به بهخدا خیرتون بده عزیزممطمئن باش برکتش برمیگرده ب زندگیتفقط ی سوال...منم دوس دارم این کارو بکنم... ...

ممنون عزیزم

بستگی به محل زندگیتون داره بعضی جاها اصلا محل خاصی نیست بگیم که کودکان کار اونجا جمع میشن شهر کوچیک اگه باشی خیلی کم می بینی اما شهرهای بزرگی مثل تهران بعضی از خیابون هایی که رد میشی می بینی جمع شدن اونجا گل میفروشن ف.ال میفروشن شیشه تمیز میکنن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

عنوان رو که خوندم میخواستم بیام پیشنهاد بدم که پک کنی ببری برای کارتن خواب ها که دیدم شما خودت اینکار قشنگ رو انجام دادی

عزیزم مطمینم حس این کاری که کردی خیلی قشنگ تر از مهمونی دادنه