یعنی به حدی اعصابم خورد بود چقدرررررر من تدارک دیدم سه نوع غذا زرشک پلو فسنجون چلوکباب و انواع مخلفات و عصرونه وهرچی که فکرشو کنید وقتی گفتم کاری پیش اومده نمیتونیم بیایم دلم خواست سرمو بکوبم تو دیوار این همه زحمت کشیده بودم اما بعدش همسرم گفت بیا پک کنیم ببریم برا نهار بچه های کار گرچه چیز قابل داری نبود اما مهم قسمته قسمت خیلی مهمه یه کاری رو میکنی به یه نیت دیگه اما نمیدونی خدا پشت اون کاری که انجام میدیم یه هدف دیگه داره اولش اعصابم خورد شد اما بعدش خیلی حالم خوب شد🥰❤️
منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
اولا دستتون درد نکنه خیر ببینید ثانیا دیگه اون احمقا رو هیچ وقت دعوت نکنید هر وقتم اومدن فقط یه نوع غذا بعدم زیاد گرم نگیرین باهاشون چون نشون دادن برای وقت و پول شما ارزش قائل نیستن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به بهخدا خیرتون بده عزیزممطمئن باش برکتش برمیگرده ب زندگیتفقط ی سوال...منم دوس دارم این کارو بکنم... ...
ممنون عزیزم
بستگی به محل زندگیتون داره بعضی جاها اصلا محل خاصی نیست بگیم که کودکان کار اونجا جمع میشن شهر کوچیک اگه باشی خیلی کم می بینی اما شهرهای بزرگی مثل تهران بعضی از خیابون هایی که رد میشی می بینی جمع شدن اونجا گل میفروشن ف.ال میفروشن شیشه تمیز میکنن
منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️