2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2177 بازدید | 155 پست
شما واقعا ماشين قبول ميكني از دوستت؟؟ كادو داريم تا كادو من دليلي نميبينم اين كادو رو قبول كنم

پسره دیگه احمق که نیست بیاد برای کسی ماشین بگیره که جدی نیست اگه قبول کنم و رابطمون تا اونجا ادامه داشته باشه ک بخاد هدایای گرون و ماشین اینا بگیره حتما ک جدی هستیم چرا نکنم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره دیگه احمق که نیست بیاد برای کسی ماشین بگیره که جدی نیست اگه قبول کنم و رابطمون تا اونجا ادامه د ...

باشه عزيزم شما قبول كن مباركت باشه ولي يه سوال اكه بهم خورد يا جلو نبومد پس ميدي؟؟

باشه عزيزم شما قبول كن مباركت باشه ولي يه سوال اكه بهم خورد يا جلو نبومد پس ميدي؟؟

من شخصیتم اینطوریه که کلا اگه با کسی نباشم یادگاری نگه نمیدارم و قطعا پس میدم حتی قبول نکنه هم بزور پس میدم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
پسره دیگه احمق که نیست بیاد برای کسی ماشین بگیره که جدی نیست اگه قبول کنم و رابطمون تا اونجا ادامه د ...

بابا اصن پول خودشه،دلش میخواد واسه دختر مورد علاقش ماشین و کادوی گرون و... بخره

نمیفهمم بحث سر چیه😂

بقیه وکیل وصی پسر مردمن تو این سایت

نهایتش به هم خورد پس میده آدم

انقد بحث نداره که

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍

من شخصیتم اینطوریه که کلا اگه با کسی نباشم یادگاری نگه نمیدارم و قطعا پس میدم حتی قبول نکنه هم بزور ...

باز اين خوبه. دختر دبدم گوشي از دوستش كرفته بعد كات كفته به من جه مبخواست نخره منم ميكم ادم شخصيتش اجازه نميده اكه كسي ديكه تو زندكيش نيست اون هديه گرون باز باشه

اصلا من كار به طرف ندارم من به عنوان يه دختر جه دليلي داره از كسي كه باهاش رسمي نيستم طلا بگيرم

برا اشنایی قبل ازدواج اونم تو چار چوب که خودتم می خوای باهاش ازدواج کنی نه تتیغیدن ....اینجا یه کاربر گفت حتی مهریم مال عقب مونده هاست دیدی که اون دیگه اون ور بوم افتاده ..

برا اشنایی قبل ازدواج اونم تو چار چوب که خودتم می خوای باهاش ازدواج کنی نه تتیغیدن ....اینجا یه کارب ...

نه مهريه حقه تو اون زندكي بودي زحمت كشيدي حتي اكه تو عقد جدا شده بايد مهريه بگيره قرار نيست با سرنوشت دختر مردم بازي كنن مفت و مجاني هم برن

نه مهريه حقه تو اون زندكي بودي زحمت كشيدي حتي اكه تو عقد جدا شده بايد مهريه بگيره قرار نيست با سرنوش ...

بیشتر اون کاربر جو رو خراب کرد کسی نگفت بگیریم بعد کات کنیم ...البته دخترای بد هم زیادن از سادگی پسر سو استفاده کنن...وقتی پسری قول ازدواج میده دختره قبول می کننه دیگه اگه پسره چیزیم خرید اشکال نداره اگرم پسره نیومد ازدواج کنه تقصیر دختره نیست و می تونه بر نگردونه

بیشتر اون کاربر جو رو خراب کرد کسی نگفت بگیریم بعد کات کنیم ...البته دخترای بد هم زیادن از سادگی پسر ...

والا نمی دونم کجا من جو رو خراب کردم؟

خانم مثلا محترم ملینا داشتن رسما به من توهین میکردن !چرا ؟ چون گفتم دوست ندارم کسی منو با خرجی که برای ظاهرم میکنم بسنجه ، دوست دارم منو با عقل و شعور و فهم درک و انسانیتم بسنجه. ایشون گفتن شما مفتی مفتی در اختیار دیگران قرار میگیری!! این چه حرفیه ؟

دیگه شما چی زدی که چشمات توهین های ایشونو ندیده به خودت مربوطه

وقتی طرفداری می کنی ببین از چی حرف زدن بعدا طرفداری کن وگرنه شخصیت خودت زیر سوال میره

منم قبول دارم مردی که دوستت داشته باشه بالاخره برات هزینه میکنه ولی به نظرم مردی که پول رو صرف هر کسی کنه اسکله ( در نهایت ادب میگم چون تا حالا تو سایت به کسی توهین نکردم )

😂😂 توم بابات حاضر نیست برات خرج کنه دنبال پسر مردمی

من ازدواج کردم،پسر مردمم وظیفشه خرجم کنه

بعدم کسی که باباش خرجش کرده از پسر مردمم توقع هزینه کردن داره دیگه

چون عادت داره براش هزینه کنن

اونی که هیشکی براش هزینه نکرده آروغ روشنفکری میزنه

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍