2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 155 پست
خب آره دیگهنمیخوایم که خرج روزمره مونو بده

بعدشم پیکمی یعنی محتاج توجه پسر باشی چه مالی چه عاطفی

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا دختری رو دوست داشته باشن براش خرج می کنن اگه نداشته باشن نمی کننن ...خداوند مردا رو حمایت کننده افریده ...البته قبل ازدواج مردی زیاد برا دختری خرج کنه اسگله از نظر من ولی بعد ازدواج مرد در حد توانش هزینه دخترو باید بده ...در برابر واقعیت ها مقاومت نکنید

تجمع پیکمی ها رو میبینیم اینجا اه اه....یکم ارزش بزارید برا خودتون همین شماهاپسرا رو پررو کردیدا

وای دقیقا

من یادمه دانشجو بودم

اون موقعا با همسرم دوست بودم و بعد کارشناسیم میخواست بیاد خواستگاری

بعد یه دوست پیکمی داشتم(مثلا دوست)

میگف وای تو چطوری ازش طلا قبول میکنی قبل ازدواج؟

دختری که چارچوب داره کادوی گرون قبول نمیکنه🫤

حالا دوس پسر خودش یه شاخه گلم بهش نمیدادا

یا مثلا من گفتم پسری که نمیتونه خرج خونه بده و دنبال کار کردن دختره مفت نمیرزه

این میگف وا زندگی ای که با هم نسازینش که کیف نمیده

اصلا خودشو واسه پسرا جررر میداد

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍

بعدشم پیکمی یعنی محتاج توجه پسر باشی چه مالی چه عاطفی

خب اینا محتاجن دیگه

ادعا میکنن ما خرج نداریم

ما مستقلیم

شماها که خرج دارین آویزونین

که از این طریق توجه پسر بهشون جلب بشه و بخوادشون

پسرایی که مردانگیشون بالاست و شخصیت سالم دارن ازین دخترا خوششون نمیاد

اینا یه دونه گدای کج و کوله رو هم جذب کنن میذارن تو رزومه شون و باهاش پز میدن😂

به خدا این دختره انقد عقده داشت....

و هنوزم داره

حالا من کاری ندارم هرکی نظرات خودشو داره

ولی این که بیای به دوستت بگی تو چارچوب نداری و من دارم که هیچ کادویی نمیگیرم خیلی حرف پر عقده و زشتیه

چون من که میدونم،بهت نمیدن که بخوای هم بگیری

اگه بهت دادن و رد کردی اون موقع حق اظهار نظر داری

خب اینا محتاجن دیگهادعا میکنن ما خرج نداریمما مستقلیمشماها که خرج دارین آویزونینکه از این طریق توجه ...

اتفاقا اونا كه ميكن طرف بايد خرج رو تو دوستي بده محتاج طرفن ما هم واسمون خرج ميكردن تو دوستي خرج رستوران و كادو ولي به شخصه كادوي گرون قبول نميكردم دختري كه جشم و دلش تو خونه باباش سيره دنبال طلا خريدن پسر نيست و طرف تا رسمي نشده ازش قيول نميكنه

اینا یه دونه گدای کج و کوله رو هم جذب کنن میذارن تو رزومه شون و باهاش پز میدن😂به خدا این دختره انقد ...

عزيزم به ما دادن و كفتم تا وقتي رسمي نشديم اينهمه هزينه رو نميپسندم كادوي سبكتر نه خيلي ارزون نه خيلي گرون اكيه همه مثل شما تا طلا ببينن اب ازدهنشون راه نميفته كه

اتفاقا اونا كه ميكن طرف بايد خرج رو تو دوستي بده محتاج طرفن ما هم واسمون خرج ميكردن تو دوستي خرج رست ...

شما نگیر

وقتی عاشق هم بودیم و قرارم بود ازدواج کنیم چرا نباید طلا قبول میکردم ازش؟

اونم که مشکل مالی نداشت که بگم حالا با بدبختی طلا خریده

۳ ۴ سال پیش انقد طلا گرون نبود

و دختری هم که تو خونه پدرش چشم و دلش سیر شده اصلا طلا به چشمش چیز خاصی نمیاد که انقد سرش کولی بازی دربیاره و قبول نکنه

عزيزم به ما دادن و كفتم تا وقتي رسمي نشديم اينهمه هزينه رو نميپسندم كادوي سبكتر نه خيلي ارزون نه خيل ...

عمرا اگه داده باشن و برگردونده باشی😂

مثلا طرف میومد تولدت طلا میاورد بهش پس میدادی؟😂

خب مشخصه آدم واسه دختری که میخواد باهاش ازدواج کنه باید چیز در شان اون دختر بخره

یه تیکه طلا هم انقد چیز عجیب و غریبی نیست

هدیه رم پس نمیدن

شما نگیروقتی عاشق هم بودیم و قرارم بود ازدواج کنیم چرا نباید طلا قبول میکردم ازش؟اونم که مشکل مالی ن ...

بحث كولي بازي نيست نيازي نيست و دليلي نداره تا رسمي نشده ادم طلا قبول كنه رسمي شد طرف دنيا به پاش بريزه

عمرا اگه داده باشن و برگردونده باشی😂مثلا طرف میومد تولدت طلا میاورد بهش پس میدادی؟😂خب مشخصه آدم وا ...

باشه عزيزم تو فكر كن ندادن مهم نيست. امثال تو انقدر فكر كندن از يارو بودين و انقدر وقتي داده ذوق كردين و براتون عجيب و خاص بود و نديده بودين كه عمرا تو ذهنتون بكذره كسي باشه تا رسمي شدن قبول نكنه اصولا كافر همه را به كيش خود پندارد

اتفاقا اونا كه ميكن طرف بايد خرج رو تو دوستي بده محتاج طرفن ما هم واسمون خرج ميكردن تو دوستي خرج رست ...

من الان کامنتای شما و خانوم ملینا رو خوندم

اون بنده خدا داره میگه پسر در حد توانش هرچقد داره برای دختری که عاشقشه خرج میکنه بلاخره اگه منم پسر بودم و قلبا عاشق دختری میشدم خب در حد توانم که ذات مرد محبت کلامی نیست بیشتر رفتاریه تو رفتارم با خریدن چیزی ک دوست داره گل گرفتن کادو و اینا بهش نشون میدادم عشقمو

شما میگی خرجی ازشون بگیری کار درستی نیست اره این حرف درسته و ماهم نمیگیم بیاد خرجمونو بده ک اصلا ما مستقل آزاد ولی دوست داشتن نشون دادنیه و مدل عشق و آفرینش مردا با ما خانوما فرق داره دوما اگه طرف داره و بیاد اصلا طلا بگیره ماشین بگیره زورش ک نکردیم خودش خواسته گرفته لابد توانشو داشته ولی فرض کن با کسی باشه ک داراست ولی ی شاخه گل هم زورش میاد بگیره بعد فاز دختر مستقل بگیری ک اره من نیازی ندارم به اینا.. خب دیگه این معلومه پسره قصدش چیه و صددرصد ک عاشق نیس

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
من الان کامنتای شما و خانوم ملینا رو خوندماون بنده خدا داره میگه پسر در حد توانش هرچقد داره برای دخت ...

شما واقعا ماشين قبول ميكني از دوستت؟؟ كادو داريم تا كادو من دليلي نميبينم اين كادو رو قبول كنم