2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 155 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم وقت شو میزاره😐خرج کردن تا حدی خوبه که کادو بگیره و بیرون رفتن هارو حساب کنه یه دختر چقدر باید ...

بهترین کامنت

توصیف تو اینگونه توان گفت ک تو..............تو،ختم تمام دلبرانی جانآ😘🦋🫶

اونا پیکمی انوگرنه همه میدونن پسر باید خرج کنه

من بهشون میگم free girl اینا فکر میکنن free فقط برای زمان هست 😂

اینا یه ترم رفتن کلاس زبان تا اون free time خوندن فکر میکنن هر free برمیگرده به زمان

دیگه چه انتظاری داری😂

بببن رک بگم دیدم و شندیدم که میگم پسرا در ازای ...

برات خرج میکن برای همینه ک وارد رابطهنمیشخم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

اخه دردم اینکه این چرت و پرتا رو خانوما میگن خود پارتنرم دائما میگه پول خواستی به من بگوغصه پول نخور ...

پولو که نباید ازش بخوای

تا مجردی پولو باید بابات بده

پسر باید خرج کنه ولی

مثلا من خودم همسرم تو دوران دوستی اگه میدونست یه چیزیو دوس دارم برام میخرید

ولی نه این که من بهش بگم پول بده بهم

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍

اونم وقت شو میزاره😐خرج کردن تا حدی خوبه که کادو بگیره و بیرون رفتن هارو حساب کنه یه دختر چقدر باید ...

دقیقا افرین

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

اونا پیکمی انوگرنه همه میدونن پسر باید خرج کنه

خرج کردن داریم تا خرج کردن

اگه از خرج کردن منظورتون اینکه فقط کادو بخره وپول کافه یا رستوران حساب کنه مشکلی نیست

من خودم نامزدم تو دوران دوستی پشمم خودمم حساب نمیکردم که ازش توقع خرج کردن داشته باشه

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

منم دارم کادو میگم والامگه من گفتم خرجشو بدهولی کادو میتونه اگر داره بهش کادو بده حتی ماشین بدهاگر ب ...

اره كادوي ماشين خدايي تيغيدنه ديكه! پسري كه فقط دوستته نسبتي باهات نداره جرا بايد بهت ماشين بده اصلا جرا انتظارت انقدر بالا بايد باشه؟ خودت اكه مرد بودي عمرا به دوست دخترت كادوي ماشين نميدادي انتظار هم نداشته باش