2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2222 بازدید | 155 پست
😐 بعد به من میگه جهان سومی 😂 سریع گفت بیا خواستگاریبابا ولش کن راحت باشزندگی بهت نشون میده همه چیز ...

بنده تجربه هام رو كردم الانم متاهلم عزيزم شما نميخواد بهم ياد بدي منم نكفتم اول بسم الله بياد خواستكاري لابد يه مدت كذشته كه ادعاي عاشقي داره شما جالبي ادعاي عاشقي رو بايد طرفت با پول ثابت كنه جاي جلو اومدن!! عزيزم مردها واسه خيليا ممكنه خرج كننن دليل نميشه عاشقش باشن كاهي هدف ديكه دارن ولي واسه كيسي كه عاشقشن بعد يه مدت ميان جلو

نه شما نگران شخصیتت باش ، خیلی داری به فنا می دیشولی خیلی حرص خوردیا🤣

چیز خوب مفتی نمیشه خواهرم

تا حالا تو چیز مفتی دیدی خوب در بیاد؟

نذری که مفتی هست تا حالا دیدی خوب باشه؟

دخترشم همینه

دختر مفتی خوب در نمیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده تجربه هام رو كردم الانم متاهلم عزيزم شما نميخواد بهم ياد بدي منم نكفتم اول بسم الله بياد خواستك ...

نه قبلش باید زمینه سازی کنه من باور کنم عاشقه بعد خواست بیاد خواستگاری نخواست نیاد اهمیتی نداره

و اون زمينه سازي پوله جالبه نظرت!!

نه الکی بگه عاشقتم عاشقتم منو ببره تایم منو بگیره من باشم فقط ادمی که وقتمو گذاشتم باهاش رفتم بیرون ایشون عشق کرده پز داده با من رفته بیرون عقده ی دوست دختر داشتنشو خالی کرده!؟

بله که باید مراسمی شد کادویی در خور من تهیه کنه

نه الکی بگه عاشقتم عاشقتم منو ببره تایم منو بگیره من باشم فقط ادمی که وقتمو گذاشتم باهاش رفتم بیرون ...

كادو اره فرق داره تا اينكه گوشي هم بخواي بخري يا بخواي مو رنك كني ازش پول بخواي اين خانم تاپيك قبليش داشت سوال ميكرد جطوري به طرفش بكه خرج رنك موش رو بده!! اكه مردي دلي واست خرج كرد اون فرق داره تا بخواي با زيركي هزينت رو بده

ببخشید شما رو زبان انگلیسی بیشتر کار کنی بهتره برات تا از امثال جورجینا الگو برداری کنی رو خودت و عل ...

دقیقا فری گرل یعنی دختر آزاد این فکر میکنه یعنی دختر مفتی😂😂😂😂😂😂😂

وای چقد خندیدم

چیز خوب مفتی نمیشه خواهرمتا حالا تو چیز مفتی دیدی خوب در بیاد؟نذری که مفتی هست تا حالا دیدی خوب باشه ...

ببین میدونی ایرادت چیه

اینه که هنوز نفهمیدی بی قیمت بودن به معنای بی ارزش بودن نیست ، بعضی چیزا از رو ارزشمندیشون قیمت ندارن

خب سنجیدن هر چیزی فقط و فقط با پول هم ، از ویژگی مرداست

زنا رو با پول نمی سنجند مگر آدمایی که خودشون بی ارزشن

كادو اره فرق داره تا اينكه گوشي هم بخواي بخري يا بخواي مو رنك كني ازش پول بخواي اين خانم تاپيك قبليش ...

منم دارم کادو میگم والا

مگه من گفتم خرجشو بده

ولی کادو میتونه اگر داره بهش کادو بده حتی ماشین بده

اگر بده دختر تیغیده؟! کادوإ دیگه

ولی عاره مثلا بگه موهامو میخوام رنگ کنم پول بده زشته

من که خودم مستقلم بابا لازم ندارم خرجمو بده هیچ پسری ام لازم ندارم من خودم خونه دارم ماشین دارم ولی ...

بسه بسه پاچیدممممم😂😂😂😂😂

تو که خودت کالا ببینی از همه مفت تری

البته انقد بی شعور بی شخصت عقب مونده و کوته فکر ....هستی که به دخترا همچین القابی میدی

ببین میدونی ایرادت چیه اینه که هنوز نفهمیدی بی قیمت بودن به معنای بی ارزش بودن نیست ، بعضی چیزا از ر ...

اتفاقا مردا به زنی که خرجش کردن فکر میکنن خیلی اون زن خفن و خوبه

اون زنایی که واسشون هزینه نکردن عادتم نکردن به هزینه کردن بهش بعد یه چیزی زنه بعد قرنی بخواد شاخشون در میاد و فکر میکنن زنده گنده داره میخواد و از دهنش گنده تر خواسته

تجمع پیکمی ها رو میبینیم اینجا اه اه....یکم ارزش بزارید برا خودتون همین شماهاپسرا رو پررو کردیدا

ای وای چون عقده های گداخونهه ددیمون از پسرا نیمخوایم شدیم پیکمی

یکم پسرا رو درک کنید تو این شرایط

بسه بسه پاچیدممممم😂😂😂😂😂تو که خودت کالا ببینی از همه مفت تریالبته انقد بی شعور بی شخصت عقب مونده ...

بخدا هم بد دهنی هم مفتی

دیگه نمیشه باهات ادامه داد خرجتم نکردم

خدافظی😛 جوابتو نمیدما دیگه

ولی تو بگو

اتفاقا مردا به زنی که خرجش کردن فکر میکنن خیلی اون زن خفن و خوبهاون زنایی که واسشون هزینه نکردن عادت ...

ملینا بسه کم چرندیات اینستا رو تحویلمون بده

تو چند سالته بچه جون؟

بخدا هم بد دهنی هم مفتی دیگه نمیشه باهات ادامه داد خرجتم نکردمخدافظی😛 جوابتو نمیدما دیگهولی تو بگو

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اسکل اگه تصویر بود تصویر تو میومد تو ذهنم

خداتو رو زده من چیکارم