2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 155 پست

خرج کردن درحد کادو و اینا اوکیه ولی اینکه توقع داشته باشی پسر مردم خرج لباس و همه چیتو بده اصن درست نیس

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که خودم مستقلم بابا لازم ندارم خرجمو بده هیچ پسری ام لازم ندارم من خودم خونه دارم ماشین دارم ولی ...

من به شخصه تو مجردي كادوي گرون قبول نميكردم دليلي نداشت ولي ادم ميشناسم لب تاب رو يكي واسش خريده بعد يه مدت كات ميكرد از نفر بعدي انتظار گوشي داشت ابنمدل دخترا حال بهم زنن

من که خودم مستقلم بابا لازم ندارم خرجمو بده هیچ پسری ام لازم ندارم من خودم خونه دارم ماشین دارم ولی ...

من به شخصه تو مجردي كادوي گرون قبول نميكردم دليلي نداشت ولي ادم ميشناسم لب تاب رو يكي واسش خريده بعد يه مدت كات ميكرد از نفر بعدي انتظار گوشي داشت ابنمدل دخترا حال بهم زنن اصلا باباش نميدونست خرجش رو از كجا مياره

من به شخصه تو مجردي كادوي گرون قبول نميكردم دليلي نداشت ولي ادم ميشناسم لب تاب رو يكي واسش خريده بعد ...

اون که میشه کلاهبرداری

با کسی واقعا عاشقشی و عاشقته به گفته ی خودش باید نشونم بده دیگه

الکی که عاشقتم عاشقتم نشد حرف

اون که میشه کلاهبرداریبا کسی واقعا عاشقشی و عاشقته به گفته ی خودش باید نشونم بده دیگهالکی که عاشقتم ...

كسي كه عاشقه اول بياد خواستكاري ثابت بشه حرفش بعد خروار خروار به پات پول بريزه

این کاربر ملینا چقد بامزست همه چیو نمیدونم چرا تو پول میبنه واقعا خندوندمدهانشون که باز میشه جهان سو ...

نمی دونم والا

به نظر منم پول مهمه

ولی عشق و رابطه در ازای پول، اونم خارج از چارچوب رو ترویج می کنن که از نظر من معنای خوبی نداره

كسي كه عاشقه اول بياد خواستكاري ثابت بشه حرفش بعد خروار خروار به پات پول بريزه

😐 بعد به من میگه جهان سومی 😂 سریع گفت بیا خواستگاری

بابا ولش کن راحت باش

زندگی بهت نشون میده همه چیزو

تجربه ها رو تجربه میکنی یواش یواش

نمی دونم والا به نظر منم پول مهمه ولی عشق و رابطه در ازای پول، اونم خارج از چارچوب رو ترویج می کنن ک ...

يه سوال دارم اين كساني كه تو دوستي كادوي گرون مثل گوشي قبول ميكنن ايا اكه كات بشه پس ميدن كادو رو؟؟ والا طرف نامزده بهم بخوره كل كادوها رو پس ميدن ولي بعضيا رو ديدم دوستن بهم بخوره پس نميدن

نمی دونم والا به نظر منم پول مهمه ولی عشق و رابطه در ازای پول، اونم خارج از چارچوب رو ترویج می کنن ک ...

بابا کی به من داده اخه که من ترویج کنم!؟ من هرچی خریدم خودم پدرم دراومده کار کردم خریدم

کسی به من دونه ی پوکم نداده

ولی درستش اونه که گفتم از نظر من

دختر مفتی به دردددد نمیخوره هزار بار هم باشه میگم

اصلا دیدی چیز مفت خوب در بیاد؟ دخترشم همینه

چیز خوب رو نذری میدن؟ چیز خوب رو مفتی میدن؟

دختر خوب و درست حسابی رو هم مفتی نمیدن