2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 155 پست
نمی دونم من که خودم شغلم جوری بود که آقایون رو می دیدم برای تعدیل قسط مهریه میومدن میدیدم آقا ده سال ...

اقاچیکار کرده که دختره ازش تو عقد طلاق گرفته؟! چرا فکر میکنید هرکی مهریه میگیره شغلش کلاهبرداری بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جایی رو نداشتم ک خوشحالیمو به روز بدم ولی اینام همه حسودن واقعا ادم عصبی میشه

حالا شما فكر كن هر كي مخالفه حسوده ولي در كل موقع تاپيك زدن به اينم فكر كن همه موافق نيستن باهات لزوما اكه ناراحت ميشي نكو كلا

نه شما بازیچه هستیداز جورجینا مستقل تری و درامدت بالاتره؟! رونالدو دنیارو به پاش ریختیکم انرژی زنانه ...

ای خدا من آدمیم که عقل دارم فکر دارم بازیچه کی نمیخوام بشم آخه😂

دلیلی نمیبینم کسی رو الگوی خودم قرار بدم چون اون فلان کار کرد منم فلان کار میکنم

اگه انرژی زنانه تو افکار قدیمی مثل مهریه خرج دختر با پسره خلاصه میشه که بهتر من ندارم😂

من از اینکه این افکار عقب مونده مثل مهریه رو قبول ندارم به خورم افتخار میکنم

اصلا شما میدونید مهریه یعنی چی؟😂

بله هرکس شیوه زندگی خودش داره

ای خدا من آدمیم که عقل دارم فکر دارم بازیچه کی نمیخوام بشم آخه😂دلیلی نمیبینم کسی رو الگوی خودم قرار ...

اوکی 😂

چه حرصی میخوریا

من واقعا اگر گفتم خنگ منظوری نداشتم عذر میخوام

ولی واقعا کلاس هایی الان برگزار میشه من باب انرژی زنان یا مطالبی هست حتما بخون

اینکه من مستقم هیچی نمیخوام این اصلا انرژی زنانه ای در تو نشون نمیده

از نظر مالی

انرژی زنانه یعنی من برای تولدت برای مثال گل میخرم تو باید در حد توانت طلا جواهر گوشی یا اصلا در حد توانت لباس بهترینشو بخری

اون واسه تو جواهر خرید مثلا دلیل نداره چون مستقل هستی با اون کل بندازی در حد اون مایه بزاری

مردها با ارزش ترین چیزشون پولشونه اگر واسه خرج کردن و بهت دادن یعنی توام ارزشمندی واسشون

نکردن یعنی فقط عروسک جنسی شون هستی

حتما حتما حتما به عنوان یه دختر به تو که مثل خواهرمی میگم مطالعه کن راجع به روابط و انرژی زنانه

اتفاقا باید افراد موفق تو روابط رو برای خودت الگو قرار بدی

اینکه من خودم بهتر میفهمم و زندگی خودم رو دارم مثل اینه که من خودم میخوام درست و غلط همه چیز رو تجربه کنم که خیلی وقتا میشه ضریه به زندگیت

مالی معنوی همه چیانرژی زنانه قوطی خیارشور باز کردن نیست که ناز مفتی کنید من نمیتونم باز کنم بیا باز ...

من كفتم خيارشور باز كردنه؟؟ اره طرف بيرون بره بايد خرج كنه ولي اتتظار گوشي داشتن از طرف زياده كيسي كه جديه نامزد يا شوهر فرق داره اوزن انتظار همه جي داشته باش نه دوست پسر

اوکی 😂چه حرصی میخوریامن واقعا اگر گفتم خنگ منظوری نداشتم عذر میخوامولی واقعا کلاس هایی الان برگزار ...

ای بابا به جون تو اگه حرص خورده باشم چون آدمی نیستی که حرفت برام مهم باشه

خوبه فهمیدی خنگ خطاب کردنت اشتباه بوده تا اینجا این اولین اشتباهت

این کلاسای مسخره مثل کتابای پدر پولدار پدر بی پول یا چه میدونم عادتهای اتمی و اینان که طبیعتا یک مدت انجام میدی بعدش دیگه پر از این جهت چون به این کتابا به عنوان یک فرد کتابخون اعتقاد ندارم به این کلاسا هم اعتقاد ندارم

یاد اون دختر بچه افتادم تو اینستا که میگفت دختری که ارج داره خرج داره😂تو الان یک خانوم کالایی کردی که هرچقد براش بهتر خرج بشه بهتره

در ضمن احترام عشق علاقه برای من حرف مهم تری داره تو پول😂

ما مثل هم فکرنمیکنم 😉