2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2204 بازدید | 155 پست
پسر پول داشته باشه رل نمیزنه یه راست میره سر خونه زندگیشاونایی که پولدارن رل میزنن از نظر من تنوع طل ...

اصلا هم اینجور نیست

تو باید با یکی اشنا بشی اخلاقش دستت بیاد ک قصد ازدواج پیدا کنی

نکه چون قصد ازدواج داری بری یکی رو پیدا کنی بگیریش بعدشم باهم نسازین

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

همه ی این حرفارو خود پسرا چون نمیخوان خرج کنن تو جامعه پراکنی کردن بعد دخترهای خنگم میخوان روشن فکر ...

نمی دونم

من که خودم شغلم جوری بود که آقایون رو می دیدم برای تعدیل قسط مهریه میومدن

میدیدم آقا ده سال پیش خانم رو طلاق داده ، الآن زن و بچه داره باید مهریه خانمی که مثلا یه دوران کوتاه عقدش بوده رو بده

از اون موقع به عنوان یه زن خیلی مهریه برام عجیب و زننده است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اخه واقعا جرا بايد از دوستي كه هنوز جدي هم نيست ادم پول بگيره.دختر ديدم كل نيازهاش رو دوست پسراش ...

خب دیگه از قدیم و ندیم وظیفه مرده ک خرج بکنه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

نه لزوما من با همسرم دوست بودم اصلا دوست نداشتم بهم خرجي بده مكه بابامه؟ هديه خريدن فرق داره كه اونم ...

منم نگفتم خرج رو بده ولی باید خرج بکنه!!!

باید وقتی بیرون میری حساب کنه

بااااااید کادو بخره هدیه بخره

باید جایی گیر کردی بتونی روش حشاب کنی

بابا شما چرا فقط به بعد جنسی و خصوصی افراد نگاه میکنید!؟ مثل اینه بگیبا پسر رفتی مسافرت حتما فلان ک ...

خب تو که مشکلی نداری راجب این موضوع با خیال راحت برو تو رابطه خیلیم خرجت میکنن نگران نباش😂🤦🏻♀️

خب دیگه از قدیم و ندیم وظیفه مرده ک خرج بکنه

مردي كه باهات جديه نه بعضيا تو زندكيشون با كلي ادم دوست ميشن تا به نفري كه ميخوان برسن اونا وظيفه اي در قيال ما ندارن ما هم نداريم تا جدي نشده اصلا منطقي نيست اين حرف پس شما با اينحرف عملا داري ميكي به اين هدف دوست ميشي طرف خرجي بهت بده! بازم ميكم لحص هديه خريدن و كافي شاب فرق داره ولي خرجي دادن نه پسر مردم تو دوستي وظيفه اي نداره

تو این سایت سعی نکن کسی رو قانع کنیالان میان انگ چیزای بدتر بهت میزنن

رو مخمن یکسره چرت و پرت میگن

حالم از تفکراتشون بهم میخوره

پارتنرم برای گوشی خرید ببینی چه حرفا زدن!!!

حالا اومدن میگن گدایی میکنی

واقعا حالم از خانومای حسود این سایت بهم میخوره

من اسکلم ک میام اینجا تعریف میکنم اینا از دشمن بدترن

نمی دونم من که خودم شغلم جوری بود که آقایون رو می دیدم برای تعدیل قسط مهریه میومدن میدیدم آقا ده ...

نا گفته نماند اگه همین مهریه هم نبود مردای ایرانی رو نمیشد هیچ جوره کنترل کرد... با وجود مهریه و هزار چیز دیگه باز هم به زنا خیانت میکنن

مردي كه باهات جديه نه بعضيا تو زندكيشون با كلي ادم دوست ميشن تا به نفري كه ميخوان برسن اونا وظيفه اي ...

خرجی دادن رو شما چی حساب میکنی؟

من هزیینه بیرون رفتن و اینارو وظیفه مرد میدونم

قطعا اینجوری نیست ک شماره کارت بدی ماهیانه پول بزنه به کارتت ولی اگر کارت گیر بیوفته باید حتی خودخواسته بخواد ک خرجت بکنه

رو مخمن یکسره چرت و پرت میگن حالم از تفکراتشون بهم میخوره پارتنرم برای گوشی خرید ببینی چه حرفا زدن!! ...

خب مجبوري بياي اينجا بكي واست گوشي خريده؟؟ خب نكو حرف هم نشنوي همه نظرشون مثل شما كه نيست ما تا جدي نشه كادوي گرون از طرف قبول نمبكرديم

ای خدا ما دخترای مستقل رو کردی خنگ😂😂😂😂تو با افکار جهان سومیت چی هستی پس؟عقب مونده ای دیگهصددرصد ...

نه شما بازیچه هستید

از جورجینا مستقل تری و درامدت بالاتره؟! رونالدو دنیارو به پاش ریخت

یکم انرژی زنانه داشته باش

فول تستسترونی

چند سال دیگه حالتو میپرسم

رو مخمن یکسره چرت و پرت میگن حالم از تفکراتشون بهم میخوره پارتنرم برای گوشی خرید ببینی چه حرفا زدن!! ...

بابا اینجا از پشت کوه اومدن خیلیا نه همه خب معلومه یکی یکم خوشی میبینه از درون نابود میشن

اینجا فقط باید از مرد کتک بخوری

نگو دیگه

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍                                                                                                    

خرجی دادن رو شما چی حساب میکنی؟ من هزیینه بیرون رفتن و اینارو وظیفه مرد میدونم قطعا اینجوری نیست ک ش ...

هزينه بيرون رفتن اره هديه هم فرق داره كه دوطرفست اونم من به شخصه اكه جدي نبود هديه خيلي گرون قبول نميكردم ولي دختر ميشناسم دوران دانشكاه رفت شهرستان كل خرجش رو دوستش ميداد باباش اصلا هيجي بهش نميداد و خبر از خرجهاش نداشت

خب مجبوري بياي اينجا بكي واست گوشي خريده؟؟ خب نكو حرف هم نشنوي همه نظرشون مثل شما كه نيست ما تا جدي ...

من جایی رو نداشتم ک خوشحالیمو به روز بدم

ولی اینام همه حسودن واقعا ادم عصبی میشه