2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما زنها معامله گریم مگه ؟رابطه دو طرفست گلم اگه عاطفیه دو طرفست و اگه جنسیه لذت دو طرفست اینکه میگی شما میشه معامله و واقعیت بگم دلیلی نداره مردها خرج دوست دخترشون رو بدن من خودم با شوهرم دوست بودم هزارتومن نمیگرفتم اما الان زنش شدم میگیرم حالا دیدگاها متفاوته اما اینی که شما میگی معاملست گلم

ببين بعضيا فقط واسه اينكه پسر خرج كنه باهاش دوست ميشن خب لين بده هدف اين باشه

هدف این نیست ولی اینم جزیی از رابطه است

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

اونم داره نیاز عاطفی شما رو برآورده میکنه یک طرفع نیست که

خب دیگه

وظیفه مرده ک حمایتت کنه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

مسئله اینه مردا خرج نمیکنن که نیاز عاطفیشون برطرف کنی واسه یه چیز دیگه میان تو رابطه

بابا شما چرا فقط به بعد جنسی و خصوصی افراد نگاه میکنید!؟

مثل اینه بگیبا پسر رفتی مسافرت حتما فلان کارم کردی

چرا فکر نمیکنید چقدر خوش گذشته بهشون چقدر روحشون ازاد شده

چرا فکر مکنید فلان کارم کردن

کرده باشن

به من چه اخه به تو چه اخه

تو رابطه فقط پسر لذت میبره؟! دختر لذت نمیبره؟!

دخترا تو رابطه وجودشون رو با حمایت و تشویق اون پسر نشون میدن ، وقتایی که حال روحی و شرایط خوبی نداره وقتایی که نیاز به همدم داره و ...

مردا حمایت و تشویقشون رو تو رابطه چجوری نشون میدن؟ آفرین همینجوری 😂

همه ی این حرفارو خود پسرا چون نمیخوان خرج کنن تو جامعه پراکنی کردن بعد دخترهای خنگم میخوان روشن فکر ...

دقیقا

من ک هم به مهریه اعتقاد دارم

هم به خرج کردن پسر

همه ی این حرفارو خود پسرا چون نمیخوان خرج کنن تو جامعه پراکنی کردن بعد دخترهای خنگم میخوان روشن فکر ...

ای خدا ما دخترای مستقل رو کردی خنگ😂😂😂😂

تو با افکار جهان سومیت چی هستی پس؟عقب مونده ای دیگه

صددرصد به عنوان یک خانوم مستقل و شاغل و آزاد مهریه نمیگریم

اخه دردم اینکه این چرت و پرتا رو خانوما میگن خود پارتنرم دائما میگه پول خواستی به من بگوغصه پول نخور ...

خب اخه واقعا جرا بايد از دوستي كه هنوز جدي هم نيست ادم پول بگيره.دختر ديدم كل نيازهاش رو دوست پسراش تامين كردن از يكي گوشي كرفته از اون يكي جيز دبكه. البته همزمان دوست نبوده ها منظورم بعد كات كردنه رفته با بعدي.شما ميكي بحث عاطفي خب اين دوطرفست اوز طرف هم عاطفه ميذاره تو رابطه

مسئله اینه مردا خرج نمیکنن که نیاز عاطفیشون برطرف کنی واسه یه چیز دیگه میان تو رابطه

من هیچ نیاز جنسی ایی رو رفع نمیکنم

ولی پارتنرم کاملا منو حمایت میکنه

و من از اولم گفتم ک روی من جنسی حساب نکن و الان چند ماهه کلا حرفشو نزده

دخترا تو رابطه وجودشون رو با حمایت و تشویق اون پسر نشون میدن ، وقتایی که حال روحی و شرایط خوبی نداره ...

افرین شما فهمیدی ک من چی میگم

دقیقا همینه منم منظورم همین بود

هدف این نیست ولی اینم جزیی از رابطه است

نه لزوما من با همسرم دوست بودم اصلا دوست نداشتم بهم خرجي بده مكه بابامه؟ هديه خريدن فرق داره كه اونم دو طرفست. ما دوست نميشيم كه پسر خرجمون رو بده