2777
2789
عنوان

خرج کردن پسر برای دختر

2177 بازدید | 155 پست

من نمیدونم چه جویه جدیدا راه انداختین کپسر نباید برا دختر خرج کنه و وظیفه نداره!!! اوکی همه میدونن ما مستقلیم من بخوام میتونم در نوشابه رو خودم باز کنم بخوام میتونم خودم بنزین بزنم و خرج خودمو بدم ولی وقتی یکمرد کنارم هست کحمایتمکنه چرا نباید کمکبخوام؟؟

راجع به خرج کردن هم اصلا این خرج کردن برا خانوم/دوستددختر و ... بعد روانی داره برای مردا مردا رو ارضا روانی میکنه یک احساس درونیه

بعدشم من وقتمو دارم تو رابطه میذارم بعد عاطفی میذارم به پول خرج کردن میرسه وظیفه نداره؟؟ خب منم وظیفه ندارم ک نیازای عاطفیشو برطرف کنم

چقدر واقعا بی منطق هستین

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگشتید میگید پسری ک برا دختری خرج کنه

دخترگدایی کرده چه حرفا میزنین ها

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

مردا توقع دارن زن خوشتیپ خوشگل کارمند اشپز خوش اخلاق باشه بعد شما توقع هیچی نکنید

اخه دردم اینکه این چرت و پرتا رو خانوما میگن

خود پارتنرم دائما میگه پول خواستی به من بگو

غصه پول نخور

من حمایتت میکنم فلان

حالا توی تاپیک قبلیم به من میگن گدایی میکنی

همه ی این حرفارو خود پسرا چون نمیخوان خرج کنن تو جامعه پراکنی کردن بعد دخترهای خنگم میخوان روشن فکر باشن اینو میگن

شده جریان مهریه

انقدر پسرها از مهریه بدشون میاد و هی گفتن هی گفتن

دخترام جدیدا میگن مهریه رو اعتقادی نداریم بهش

دخترا همیشه بازیچه ی افکار پلید پسرا میشن