2777
2789
عنوان

سكستراپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 67 پست

من تو نی نی سایت تو یه تاپیک دیدم که یه خانم می گفت یه نفر دیگخ تو یه تاپیک دیگه گفته که شوهرش دستمال میندازه رو صوزتش ک بتونه کسی دیگه رو تجسم کنه   دنیای عجیب غریبی شده ، هر روز یه چیز جدید میاد 

تا مشگلش حل نشده با هم رابطه نداشت باشید ، عروسی نگیرید به هیچ وجه 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه فاجعه امیز😔😔😔😔😥

از وقتی اومدم نی نی سایت یه چیزایی شنیدم که سرم سووووووت می کشه   

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

اووووف  قربون اون شوهریخ خودم برم  طرف من نمیادحرف زیادیم نمیزنه والله

یعنی چی ؟‌

ینی نمیگه دستمال بندازم روصورتم یکی دیگه روتصورکنم کلا نمیادطرف من خیالم راحت

این نگران کننده نیست ؟ نیازش رو کجا تامین می کنه   

سرده دیگه فقطم انتظار داره من برم سمتش مثل تازه عروس نازمیکنه واسه من  منم که برعکس.....

چندسالشه ؟ 

۳۸

خب سنی هم نداره که ، البته میگن بعد ۳۵ آقایون کم میل میشن خانما افزایش میل پیدا می کنند ، چندسال ازدواج کردین ؟

خب سنی هم نداره که ، البته میگن بعد ۳۵ آقایون کم میل میشن خانما افزایش میل پیدا می کنند ، چندسال ازد ...

ازاولشم همینجوری بودمن خییییلی دوستش داشتم خیلی

زیادابرازمیکردم 

صبرنمیکردم که بیاد

البته خیلی خوشش میاد که من برم

ولی منم دوست دارم دیگه

لااقل حرفشوبزنه

از۸۷عقدکردیم۹۰عروسی

ازاولشم همینجوری بودمن خییییلی دوستش داشتم خیلی زیادابرازمیکردم  صبرنمیکردم که بیاد البته خی ...

یک بار خانم یک بار آقا ، نمیشه که درخواست یک طرفه باشه شاید از اول بد رفتار کردین و فکر می کنه منت سر شما میزاره و با شما آمیزش می کنه