2789
عنوان

سكستراپ

1256 بازدید | 67 پست

سلام اوقاتتون به عشق

لطفا لطفا جواب بديد 

دو سال عقدم ولي همسرم ميل جنسي به من نداره اصلا چون با معيارايي ك تو ذهنش هست خيلي متفاوتم ولي خيلي دوستم داره 

سكستراپ خوب تو شهر ما نيس 

ميشه اگر كسي بهترين دكتر تهرانو سراغ داره بگه 

و دكتر روح الله باي را كسي ميشناسه!؟خوبه!؟

بوده كسي از شما ك درمان شده باشه؟😔😔😔

چرا به شما میل نداره تو ذهنش چی هست؟

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

عزیزم بستگی داره معیاراش چی باشن ! اگر در حد چاقتر بودن یا لاغرتر بودنه که راحتتر حل میشه 

اما اگر فانتزی داره ممکنه یکم مشکل بشه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا به شما میل نداره تو ذهنش چی هست؟

منو خيلي دوست داره اما تو ذهنش يه فردي شبيه به ملا نيوشا ضيغمي يا دنيا جهانبخته و من هيچ شباهتي به اونا ندارم 

نه اينكه زشت باشم ولي سبكم فرق داره 

چون خودمو دوست داشته گفته خب اين موضوع مهمي نيس و بعدا حل ميشه ولي الان ديگه نميتونه ادامه بده 

منو خيلي دوست داره اما تو ذهنش يه فردي شبيه به ملا نيوشا ضيغمي يا دنيا جهانبخته و من هيچ شباهتي به ا ...

اینکه خیلی بده عزیزم .مدام مورد مقایسه قرار میگیری که.

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
مثلا چه فانتزی ای

فانتزی رو چجوری بگم گلم که اینجا ایراد نداشته باشه . یه سرچ کنی فانتزی های ج ن س ی تو گوگل برات میاد . 

منو خيلي دوست داره اما تو ذهنش يه فردي شبيه به ملا نيوشا ضيغمي يا دنيا جهانبخته و من هيچ شباهتي به ا ...

عزیزم این مشکلیه که باید قبل از ازدواج حلش کنی . خب الان نیازشو چجور برطرف میکنه ? با فکر کردن به اونا یا تصورشونو.. ?

ببرش دکتر مشکلشو حل کن اگر حل نشد حتما یه فکر درست و حسابی کن براش.انشاالله مشکلت حل میشه