همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
پریود نشدی 5-6روز بعد ازمایش بده اینکه به نظر من منفیه... ولی قرار نیست درجا بتا بالا بره گاهی دیرتر شروع به بالا رفتن میکنه...قطع پریود احتمال بارداری وجود داره مخصوصا اگر منظم باشه
گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلامست آن را
اسپرم شوهرم ضعیف بود دکتر بهش قرص داد این ماه خیلی امیدوار بودم بی بی چکهام هم مثبت میشد
نتیجه این آزمایش منفی بوده نمیشه گفت باردار نیستی... تا پریود نشدی کاملا رعایت کن ..کار سنگین نکن بنا رو به این بزار که بارداری ولی به کسی نگو..اگر برات اهمیت زیادی داره برو دکتر احتمالا بهت پروژسترون بده و معاینه کنه ولی اونم احتمالا بهت بگه ازمایش رو تکرار کن بعد چند روز... میتونی چندتا بیبی چک بگیری ضبح هر روز ادرار ناشتا تست کن هر وقت هاله هم دیدی برو ازمایش بتا بده(اگر بخوای هزینت زیاد نشه)
گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلامست آن را
نتیجه این آزمایش منفی بوده نمیشه گفت باردار نیستی... تا پریود نشدی کاملا رعایت کن ..کار سنگین نکن بن ...
ب شوهرم قرص داد بخوره به منم داد گفت این ماه باردار نشدی ماه بعد بخور پرژسترون هم داد امروز تو ترشح هام ی کم لکه بود چن روز بشه برم ازمایش بدم گیج شدم خیلی 😥😥
خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍