2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 5313 بازدید | 25 پست
مال منم بی بی چکها مثبت شدن اخه چرا اینجوری میشه ؟ الان بارداری؟

عزیزم این قضیهذمال نه ماه پیشه بعد دوروزس بتام شد ۲ بعدم پریود شدم.چند ماه بعدش خداروشکر باردار شدم.منم مث تو گیج بودم درکت میکنم

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
عزیزم این قضیهذمال نه ماه پیشه بعد دوروزس بتام شد ۲ بعدم پریود شدم.چند ماه بعدش خداروشکر باردار شدم. ...

میترسم خارج رحم اینا نباشه 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب شوهرم قرص داد بخوره به منم داد گفت این ماه باردار نشدی ماه بعد بخور پرژسترون هم داد امروز تو ...

دقیق نمیشه گفت ولی پروژسترون رو احتمالا دکتر گفته تا پریود نشدی ادامه بده.. کسایی که همسرشون ازوسپرمی دارن اولا احتمال سقط بالاتره پس خیلی مراقب باش و چون سرعت اسپرم ها ممکنه کم بوده باشه بارداری با تاخیر هم صورت میگیره.. لکه بینی به همین خاطر دلیل پریود بودن نیست... هر 3روز یکبار بتا بده یا همونظور که گفتم بی بی چک استفاده کن تا هاله ببینی یا پریود بشی اگر نشد هم نگران نباش معمولا در دوره اول مصرف دارو کمتر جواب میده دو ماه دگه امتحان کن به امید خدا به خواست دلت برسی

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

اگر خارج رحم باشه بتا مثبت میشه... از این فکرا نکن.... اینقدرا که همه به خارج رحم فکر میکنن این مساله شایع نیست... استرس احتمال باروری رو کم میکنه... فقط ارامش

گر می نخوری طعنه مزن مستان را/بنیاد مکن تو حیله و دستان را...تو غره بدان مشو که می می نخوری/صد لقمه خوری که می غلام‌ست آن را

نه بابا استرسذنداشته باش.من بهرتنها چیزیذکهرفکذنکردم همین بود.حالا توام دو روز دیگه برو ببین بتات زیاد شده

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  
دقیق نمیشه گفت ولی پروژسترون رو احتمالا دکتر گفته تا پریود نشدی ادامه بده.. کسایی که همسرشون ازوسپرم ...

خداکنه اندفه از دادم از سردرگمی دربیام سرم درد گرفت از فکروخیال 😥😥عزیز خیلی ممنون از بابت کمکی ک کردی 😘😘ممنونم خانم گل 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
نه بابا استرسذنداشته باش.من بهرتنها چیزیذکهرفکذنکردم همین بود.حالا توام دو روز دیگه برو ببین بتات زی ...

چمیدونم گیج شدم ب هرچیزی فکرشو بکنی فکر میکنم کلی گریه کردم😢😢

خداکنه اندفه از دادم از سردرگمی دربیام سرم درد گرفت از فکروخیال 😥😥عزیز خیلی ممنون از بابت کم ...

خیره ایشالله.. بارداری تمرین صبر کردنه دیگه.....

خیره ایشالله.. بارداری تمرین صبر کردنه دیگه.....

قربون خدا برم ما ک نمیدونیم حکمتش چیه انقد دعا کردم نذر کردم 😥😥حداقل جواب دعای مامانمو میداد 

قربون خدا برم ما ک نمیدونیم حکمتش چیه انقد دعا کردم نذر کردم 😥😥حداقل جواب دعای مامانمو میداد ...

ایشالله.. نا امید نباش...

وای مامانا کمک من چندروره خیلی دلم درد میکنه از پریودمم گذشته گیج گیجم نمیدونم چی ب چیه نفهمیدم اخرش باردارم یا نه. بی بی چک خوب چی سراغ دارین 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود