2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روش نوشته ۳ تخم مرغی . دوس دارم ارتفاعش زیاد بشه . میشه داخل قطر کوچیک تر بریزم با ارتفاع بیشتر؟

شدنو میشه ولی ۱۵ سانت با این ارتفاع نرمالش هست حسابی پف میکنه

خسته ام عین زنی حامله در ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است

به نظرت اگه تو قابلمه روی گاز بپزم خوب میشه؟یا هواپز؟ فر ندارم

قالب بذاری تو هوا پز؟ خوبه ولی دما رو بذار رو ۱۵۰ ۴۰ دیقه نیم ساعت اول فقط المنت پایین درشم وا نکن بعد نیم ساعت ۳۵ مین سیخ چوبی بزن اگه چیزی چسبید یه ۱۰ دیقه هم المنت بالارو روشن کن

قالب بذاری تو هوا پز؟ خوبه ولی دما رو بذار رو ۱۵۰ ۴۰ دیقه نیم ساعت اول فقط المنت پایین درشم وا نکن ...

آره قالبو بذارم تو هواپز . فقط مشکل اینه که هواپزم نمیشه المنت بالا و مایین رو جدا روشن کرد . ولی خودش برنامه پخت کیک داره یه بار گذاشتم روش خیلی سوخت و خشک شد .

تو سایت دیدم گفته بودن تو قابلمه هم خوب میشه نمیدونم بذارم تو هواپز دوباره یا این بار تو قابلمه درست کنم

نوشته بودن یه قابلمه بزرگ بذارین رو گاز زیرش شعله پخش کن بعد یه سه پایه بذارین تو قابلمه و قالب رو بذارین روش بعدم دم کنی بذارین . مامانم اینا میان خونمون دلم نمیخواد خراب بشه 🤦♀️ نمیدونم چطوری بپزمش

آره قالبو بذارم تو هواپز . فقط مشکل اینه که هواپزم نمیشه المنت بالا و مایین رو جدا روشن کرد . ولی خو ...

اره تو قابلمه هم خوب میشه فقط روش یکم گریل نمیشه که اونم میتونی بعد پختن ۵ دیقه بذاری تو هواپز روش بپزه