life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 عنوان حوصلم سر رفته 68 بازدید | 15 پست بچه ها حوصلم سر رفته بنظرتون چکار کنم؟شما وقتی حوصلتون سر میره چکار میکنید مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است 1404/11/07 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 کتاب سریال یا میرم بیرون با دوستام سریال چی؟ مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 من میخوابم خواب خوبه واقعا مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 فیلم ببین یه فیلم خوب معرفی کن بهم 🥲 مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
_lilies عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 87 یه فیلم خوب معرفی کن بهم 🥲 چه ژانری دوست داری؟ ایرانی یا چی؟ مرا ببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها
mahya_1 عضویت: 1404/10/25 تعداد پست: 485 خواب خوبه واقعا خواب بهترینه اما حوصله حوصله سره بره اهنگ جدید گوش کن سریال دانلود کنغذا درست کن کیک درست کنظرف بشوز اونقدر خسته میشی که دفعه بعد ترجیح میدم حوصله ات سر بره فقط😅
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 چه ژانری دوست داری؟ ایرانی یا چی؟ نه ایرانی نهترسناک ، فانتزی همه چی نگاه میکنم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 خواب بهترینه اما حوصله حوصله سره بره اهنگ جدید گوش کن سریال دانلود کنغذا درست کن کیک درست کنظرف بشوز ... خب خوبه سرگرم میشم فعلا با اینا مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
_lilies عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 87 نه ایرانی نه ترسناک ، فانتزی همه چی نگاه میکنم آواتار تلماسه افسانه هری پاتر داستان یک روح مرا ببر امید دلنواز من ببر به شهر شعرها و شورها
life_is_painful مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 2189 امضات چقد غمگینه :( هعی مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است