nobodyuu مدیر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1014 عنوان هیکل خوب | مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 20 پست صادقانه به اونایی که هیکل خوب دارن حسودیم میشه اونایی که هیچ تلاشی نکردن براش یعنی از اول همینجوری بودن برای درست کردن یه هیکل خوب باید تغذیمو کنترل کنم برم باشگاه برا فرم دهی و هزار تا کوفتی زهر مار دیگه خوشبحالتون سیسیای خوش هیکل 1404/11/07 | 10:40 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 41721 دقیقا بدن خوش فرم همش با باشگاهههببین من خودم لاغر بودم ژنتیکی اما شکم تخت عضله ای خط دار و باسن خوش ... خودمم واقعا بهم همینی اسی گف میگفتن ولی اصلا باورنداشتم چون شکم داشتم واقعا هیکلی ک واسش تلاش شده با هیکلی ک دست نخورده و توخونه ای خیلی تفاوت داره ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 41721 دقیقا بدن خوش فرم همش با باشگاهههببین من خودم لاغر بودم ژنتیکی اما شکم تخت عضله ای خط دار و باسن خوش ... خودمم واقعا بهم همینی اسی گف میگفتن ولی اصلا باورنداشتم چون شکم داشتم واقعا هیکلی ک واسش تلاش شده با هیکلی ک دست نخورده و توخونه ای خیلی تفاوت داره ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
kikilimurat عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 54 خخخخ وجالبه حالا تو زور میزنی به بدن ایده آل برسی اونا خدادای خوبن وقدرشم نمیدونن یه چیزی بگم تناسب اندام خوبه ولی هیچی مثل سلامتی نیست ودلخوش تورندگی اونا واردشی میبینی خیلی ازاین فاکتورها رو ندارن
nobodyuu مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1014 هیچکس بدون تلاش همچین هیکلی نداره والا چرا داره خیلیا هستن واقعا حالا مگه اینکه بخواد هیکل ورزشی بسازه طرف
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 41721 چرا داره خیلیا هستن واقعا حالا مگه اینکه بخواد هیکل ورزشی بسازه طرف فکرنکنک نهایت زیرلباس قشنگن ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه