2777
2789
عنوان

دخترای بالای20بیاید فقط دخترا لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 24 پست

یک چیزو خیلی دوستانه میخام بهتون بگم !آنقدر همه دغدغه اون رو نزارید ازدواج به موقع میاد ان شالله روی خودتون کار کنید از این فرصت لذت ببرین باور کن قرار نیس بیاد و شمارو از همه مشکلات و سختی ها نجات بده ! اکه ازدواج خوبی میخای بزارید روی خود شناسی بعد کسی اطلاعات برای زندگی ! رشد بریدن خودتونو مهارت یاد بگیرید من در عجبم که همه توی نی نی سایت در حال بد گویی از شوهر و قوم شوهر هستند و اندکی واقعا خوشی ها رو هم میگن و این هارو میخونید و بازم منتظرسد بیاد و شمارو از وعض موجود ب وعض بهتر ببره! ممکنه هم این اتفاق بیوفته و آدمی توی مسیر زندگی بیوفته که ان شالله برای شما هم همین باشه که یهو آسمان باز بشه و همه نعمات و خوشی ها نشون داده بشه نمیگم همش سختیه زندگی نه ازدواج واقعا خوب و نیازه هم انسانیه که در خودش این رو حس کنه ولی بهش آنقدر فک نکنید توکل کنید به خدا و برای پیشرفت خودتون وقت بزارید نه که برگردین عقب ببینید کل زندگی به انتظار و این فکر ها گذشت از خدا بهترین بخت و آدم برو برای شما میخام

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چتونه بعضیاتون چنان با کنابه و تعنه صحبت میکنید

چرا فکر میکنید همه باید مثل شما باشن

یکی که میگیه مگه حسوونی که نتونی کنارل کنی

یکی میگه کاش منم مثل تو گرم بودم

خب چون شما نیستین شما اون شرایط رو ندارین این بنده خدا نباید ازش حرفی بزنه!

فقط بلدین به کسی که سوال کرده بپرسن

در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻

وای چتونه بعضیاتون چنان با کنابه و طعنه صحبت میکنید

چرا فکر میکنید همه باید مثل شما باشن

یکی که میگه مگه حیوونی که نتونی کنترل کنی

یکی میگه کاش منم مثل تو گرم بودم

خب چون شما نیستین شما اون شرایط رو ندارین این بنده خدا نباید ازش حرفی بزنه!

فقط بلدین به کسی که سوال کرده بپرین

در پی خوشبختی🤍🌿مدافع حقوق گربه ها بخصوص سیاهاش🥹🫶🏻

من باید ازدواج کنمتا آخر که نمیتونم خونه پدرو مادرم بمونم حرف از مستقل بودن نزنید لطفا روحیه ما زنا ...

با رو حیه شما سازگار نیست وگرنه این همه معلم و مهندس و پرستار و پزشک وکارمند خانوم