بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴
من پریروز اسم طلا خریدن آوردمدقیقا تا من گفتم سر ب فلک کشید😂نمیدونم بخندم یا گریه کنم
ربطی به تو نداره
پریروز خودش تو رشد قیمت بوده......... نسبت به روزهای قبل ترش
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
الان نه طلا دارم نه مهاجرت کردم و نه میتونم مهاجرت بکنم😓
کاش گذشته رها مون میکرد...،فضای نینی سایت ب جز مقدار اندکی واقعا سمیه،سمی تر از اون منم ک اینو میدونم ولی هییییی میام اینجا،سمی تر تر از اون اینه ک این فضای سمی واقعیه و جامعه واقعی سرزمین ماس🥴و نکته دیگه برای سمی بودن ادما و فضا اینکه از این ب بعد هزار بار قراره این امضا ریپلای بخوره و بابتش سو استفاده و توهین پیش بیاد🥴