از شوهرم بدم میاد میبینمش عصبی میشم همه کاراش رو اعصابمه... حرف زدنش.. راه رفتنش.. همه چیش... نمیدونم چجوری خودمو خالی کنم .. دلم نمیخواد دهن به دهنش بزارم... بگید چجوری خالی کنم خودمو
خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله میشویم بی صدا میمیریم...
جشن عقد دختر عمشه میگه بریم .. منم گفتم با دوقلو سخته بیام انشالله عروسیش میریم.. چند بارم گفتم بهش اگه تو دوست داری میریم.. گفته نه برام فرق نداره.. نرفتیم.. بعد من خونه مامانم رفته بودم.. شب اومد خونه مامانم دنبالم .. هی طعنه زد هی طعنه زد جلوی اونا که جشن میخواستم برم نزاشتی دیگه عروسی هم نمیریم و کلی غر غر.. منم تحمل نکردم شروع کردم جواب دادن اخرم دعوای شدید شد جلوی مامانم گریه افتادم گفتم نمیام بزور اوردم خونه... شبشم بابام زنگ زد (مامانم بهش گفته بود)کلی دعوام کردهم منو هم شوهرمو که شما که با دوتا بچه نمیتونید خودتونو کنترل کنید بچه بازی درمیارید جدا شید بهتره و این حرفا