تو خیابون بودیم ما توماشینمون بودیم دوتا دختر داشتن رد میشدن و یکیشون موهای بلوند و آرایش نسبتا غلیظی داشت و واقعا خوشگل بود اینم از جلوی ماشن ما داشت رد میشد من نگاهش کردم دیدم زل زده به همسرم بعد برگشتم سمت همسرم دیدم اونم داشت نگاهش میکرد بعد نگاهش گرفت بچه ها شوهر من اصلاااا و اصلا مرد هیزی نیست یعنی بااینکه خودم حجاب خیلی خوبی دارم ولی خیلی جاها رفتیم که واقعا از لحاظ حجاب و اینا خیلی معمولی بوده همسرم اصلا هیزی نکرده مثلا کیش رفتیم تو تابستون خیلی خیلی همه راحت و باز پوشیده بودن ولی همسرم کلا آدم هیزی نیس نمیدونم دیشب چرا اینکارو کرد بعد من اول خواستم به روش نیارم دیدم نمیتونم بعد چندثانیه گقتم با صدای بلند گقتم ببین داری به شعور و شخصیت من توهین میکنی این چه کاری بود کردی و میگفت نه من همچین آدمی نیستم ولی گفتم خودم با چشمام دیدم و داری بدتر به شعورم توهین میکنی خلاصه تاهمین الان دیگه باهم حرف نزدیم ... خیلی اونجور ناراحت نیستم چون آدمی ام که از هیچ کس توقعی ندارم که ۱۰۰ باشه ولی این فرق داره ته دلم به نظرم به من توهین کرده بااینکارش دلمم میخواد کش بدم دعوارو ولی باز میگم ولش کن موندم چه کنم ؟ آخه اگه آدم هیزی بود باز تکلیفم مشخص بود چه لزومی داره اون به توزل میزنه توهم بزنی ... یکبارم توفروشگاه یک دخترخانم بهش زل زده بود ولی این اصلا نگاه نکرد پس نمیشه چون اون زل زده اینم زده فقط نگین مقابله به مثل چون حاضر نیستیم اعتقاداتمو واسه سر عقل آوردنش خراب کنم فقط میخوام بدونم ادامه بدم قهر و یا تمومش کنم و اگه تمومش کنم چه جوری تموم کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.