2777
2789

تو خیابون بودیم ما توماشینمون بودیم دوتا دختر داشتن رد میشدن و یکیشون موهای بلوند و آرایش نسبتا غلیظی داشت و واقعا خوشگل بود اینم از جلوی ماشن ما داشت رد میشد من نگاهش کردم دیدم زل زده به همسرم بعد برگشتم سمت همسرم دیدم اونم داشت نگاهش میکرد بعد نگاهش گرفت بچه ها شوهر من اصلاااا و اصلا مرد هیزی نیست یعنی بااینکه خودم حجاب خیلی خوبی دارم ولی خیلی جاها رفتیم که واقعا از لحاظ حجاب و اینا خیلی معمولی بوده همسرم اصلا هیزی نکرده مثلا کیش رفتیم تو تابستون خیلی خیلی همه راحت و باز پوشیده بودن ولی همسرم کلا آدم هیزی نیس نمیدونم دیشب چرا اینکارو کرد بعد من اول خواستم به روش نیارم دیدم نمیتونم بعد چندثانیه گقتم با صدای بلند گقتم ببین داری به شعور و شخصیت من توهین میکنی این چه کاری بود کردی و میگفت نه من همچین آدمی نیستم ولی گفتم خودم با چشمام دیدم و داری بدتر به شعورم توهین میکنی خلاصه تاهمین الان دیگه باهم حرف نزدیم ... خیلی اونجور ناراحت نیستم چون آدمی ام که از هیچ کس توقعی ندارم که ۱۰۰ باشه ولی این فرق داره ته دلم به نظرم به من توهین کرده بااینکارش دلمم میخواد کش بدم دعوارو ولی باز میگم ولش کن موندم چه کنم ؟ آخه اگه آدم هیزی بود باز تکلیفم مشخص بود چه لزومی داره اون به توزل میزنه توهم بزنی ... یکبارم توفروشگاه یک دخترخانم بهش زل زده بود ولی این اصلا نگاه نکرد پس نمیشه چون اون زل زده اینم زده فقط نگین مقابله به مثل چون حاضر نیستیم اعتقاداتمو واسه سر عقل آوردنش خراب کنم فقط میخوام بدونم ادامه بدم قهر و یا تمومش کنم و اگه تمومش کنم چه جوری تموم کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه یه دختر آدم زندگی ش خراب نمیکنه کسی دنبال جنس دست دوم نمیره

نه نمیخوامخراب کنم زندگیمو ولی خیلی بهم برخورد بهش گقتم اگه زن اونجور دوست داشتی میرفتی اونجوری میگرفتی نه مث منو آخه کارش واقعا زشت بود

خیلی حساسی

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
واسه یه دختر آدم زندگی ش خراب نمیکنه کسی دنبال جنس دست دوم نمیره

حالا شما از کجا تشخیص دادی دختره دست چندومه

واسه دلخوشی استارتر هر چرتی رو نگید

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
دیگه حالا ازین یکی خوشش اومده 🤷♀️

اوا😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

باید صبر کنی بیاد جلو باهاا صحبت کنه و رفتارشو توضیح بده

اگه شعورش رسید و اومد حرف زد که تو هم بپذیر

اگه نیومد دیگه مجبوری خودت بری حرف بزنی و دلخوریتو رفع کنی

و بگی دیگه تکرار نشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙