2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم سر یک دختر بحث شدیدی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت میگی خوشگل بوده دیگه

مگه ادم گل خوشگل ببینه تو خیابون نگاه نمیکنه

ادمیزاد هم خلقت خداست زیباتر باشی بیشتر به چشم میای

حالا یه نگاه کرده چرا عصبانی میشی

من اگه دختر خوشگل ببینم خودم به شوهرم. میگم ببین خدا چی خلق کرده چقدر خوشگلههههه

خیلی سختش نکردی؟ آدمه دیگه. شما چشاتو میبندی تو خیابون؟

این حساسیت ها بدتر میکنه کارتو. تازه شمامیگی اینجور آدمی هم نیست پس چرا داری سوقش میدی به سمتی که نمیخوای

دردم از یار است و درمان نیز هم
یعنی تو زندگیت به یه پسر نگاه نکردی؟؟مثلا پشت چراغ قرمز زل بزنی تا رد شه بری؟

چرا کردم ولی مجرد بودم بعد ازدواجم اگه هم پسری به نظرم خیلی زیبا بودم آنقدری بهش زل نزدم اونم وقتی همسرم پیشم باشه بهش حس بی ارزشی میدم اینطوری

چرا کردم ولی مجرد بودم بعد ازدواجم اگه هم پسری به نظرم خیلی زیبا بودم آنقدری بهش زل نزدم اونم وق ...

بابا شاید همینجوری بی منظور نگاه کرده مثلا فکرش رفته جایی دیگه بخدا آنقدر سخت گیری زندگیو خراب میکنه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

خودت میگی خوشگل بوده دیگه مگه ادم گل خوشگل ببینه تو خیابون نگاه نمیکنه ادمیزاد هم خلقت خداست زیباتر ...

تیکه اول کلامت قابل هضمه ولی خدایی اینطوری ک خودت داری توجهشو به اون جلب میکنی شایدم من سخت گیرم به قول شماها