2777
2789
عنوان

لاغری

117 بازدید | 15 پست

کمک کنید لطفاً

چکار کنم حالم خوب نیست اصلأ چند وقت رژیم بودم باز در خوری میکنم نمیتونم کم بخورم با حالم بده یا کلا عصبی چکار کنم وزنم بالاست ، تنگی نفس دارم باشگاه میرم ، پیاده روی دارم و هیچ فایده نداره وزنم بالاست چکار کنم

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رژیم ورزش کالری شماری

ورزش میکنم ، رژیم میگیرم یا یبوست دارم یا اسهال ببخشید

ورزش و پیاده رویت بدرد نمیخوره تا رژیم نگیری

اصل قضیه همینه

من فقط میدونم کروم خوبه جلوی میل به شیرینی رو میگیره

با مشورت پزشک تهیه کن

پرخوری عصبی هم دارو داره من خودمم این مشکلو دارم ولی فعلا دارو نخوردم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اگه همه این کارا رو میکنی ولی تاثیری نداره استپ وزنی کردی

چکار کنم خب بخدا حالم خوب نیست

ورزش و پیاده رویت بدرد نمیخوره تا رژیم نگیریاصل قضیه همینهمن فقط میدونم کروم خوبه جلوی میل به شیرینی ...

از چند دکتری

ورزش و پیاده رویت بدرد نمیخوره تا رژیم نگیریاصل قضیه همینهمن فقط میدونم کروم خوبه جلوی میل به شیرینی ...

من کروم میخورم

بنظرت تموم بشه برم یکی دیگ سرشو بگیرم ضرر داره؟ اخه روش نوش یه دوره مصرف بشه

از چند دکتری

چی؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من کروم میخورم بنظرت تموم بشه برم یکی دیگ سرشو بگیرم ضرر داره؟ اخه روش نوش یه دوره مصرف بشه

نمی دونم بخدا جزئیاتشو نمیدونم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 26 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز