چکار کنم حالم خوب نیست اصلأ چند وقت رژیم بودم باز در خوری میکنم نمیتونم کم بخورم با حالم بده یا کلا عصبی چکار کنم وزنم بالاست ، تنگی نفس دارم باشگاه میرم ، پیاده روی دارم و هیچ فایده نداره وزنم بالاست چکار کنم
شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
من فقط میدونم کروم خوبه جلوی میل به شیرینی رو میگیره
با مشورت پزشک تهیه کن
پرخوری عصبی هم دارو داره من خودمم این مشکلو دارم ولی فعلا دارو نخوردم
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
من کروم میخورم بنظرت تموم بشه برم یکی دیگ سرشو بگیرم ضرر داره؟ اخه روش نوش یه دوره مصرف بشه
نمی دونم بخدا جزئیاتشو نمیدونم