2777
2789
اکه منظورتونمنم برای کسی پرسیده بودم . ما سالهاست یارانه نداریم هر چی هم دراوردیمبا تلاش بی وقفه خود ...

دقیقا ما هم از اولی تا حالا که دولت یارانه میداده یه ریال یارانه بهمون تعلق نگرفته اما این سری کالابرگ به ما هم دادن و رفتیم گرفتیم، یعنی از نظر بقیه ما اینقدر از منابع کشورمون سهم نداریم؟

دقیقا ما هم از اولی تا حالا که دولت یارانه میداده یه ریال یارانه بهمون تعلق نگرفته اما این سری کالاب ...

اره دیگه میگن نباید بگیرین. فکر میکنن پدر مادرمون گنج قارون داشتن. ما هر چی داریم از تلاشمونه ارث پدرمون نبوده والله.

ضمنا ما هم ایرانی هستیم حقمونه اصلا میخوام بدم فقیر همون کاری که دوستم میکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما گفتی 80 تومن، من بهت گفتم ما چقدر داریم/؟؟؟ شاید ما خیلی بیشتر داشته باشیم شما میدونی؟؟ ضمنا اگ ...

عزیزم من بحثو با شما تموم کرده بودم ..شما مجدد ب من حمله کردی .. من مدام دارم میگم این مقدار سرمایه خیلی زیادی نیست نمیدونم کجای حرفم براتون نامفهومه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

اسی پدرت چطور این سرمایه رو جمع کرد...

مهندس شرکت نفت بود چند تا ملک و خونه و زمین خرید طی سالها مثلا از سال ۸۰ ب بعد کم کم .بعد رهن و اجاره میداد رهن و قسط،هارو جمع کرد بعدم ی کارگاه نسبتا بزرگ گرفت چند سال اجاره داد بعد با یکی شریک شد دستگاه خریدن کار کردن خیلی خیلی خوب بود تا سال های اخیر. سرمایه خوابید خوابیده هر چی دربیاد میره برا کارگر و بیمه کارگر و گاهی تعمیر دستگاه یا جنس میگیرن میذارن تو کارگاه چون دیگ نمیبرن حتی چک و اینه ک داره میخوابه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

شروع پزشکی کمبریج یا جان هاپکینز با اکسفورد

البته با فرض اینکه بتوانم ویزا بگیرم

یه بخشیش را بیزینس میکردم توی عراق_شایدم ایران_ بیشتر هم نگاهم کارخانه است. البته به عنوان مالک یا سرمایه گذار بعد میسپرد دست یه مدیر عامل خوب

یه خانه خوب توی الهیه میگرفتم اجاره میدادم همین 1 میلیار ماهانه بازگشت سرمایه داره

تا ویزام بیاد یه سفر آفریقا و دور اروپا هم میرفتم

اولا واسه کسی پرسیدم. ضمنا اون خانوم سوال کرد من جوابشودادم . تا حالا اومدم راجب ملک و املاک و عکس خ ...

چته مگه چی گفتم فک کردم شوخی میکنی بس که ذهنمون فقیره تو مخیلمون نمیگنجه لابد این پولا و درآمدا

آخه استاتر از شما نپرسید که شوهرت چقدر در میاره !

400 میلیون رو استاارتر گفت . من اصلا دوس ندارم راجب اعداد و ارقام صحبت کنم. ضمنا من داشتم با استارتر حرف میزدم برای چی به من حمله میکنی