2777
2789
400 میلیون رو استاارتر گفت . من اصلا دوس ندارم راجب اعداد و ارقام صحبت کنم. ضمنا من داشتم با استارتر ...

چه حمله ای کردم بعضی از کاربرا اینجور تاپیک ها به شوخی ارقام زیاد میکن الکی فک کردم داری شوخی میکنی بخصوص قسمت دوم حرفت که گفتی شوهرم 400 از بیزنس در میاره خب سوال استاتر راجع به مبلغ درآمد نبود که پرسیده بود 80 میلیارد چقدر درآمد میده

مهندس شرکت نفت بود چند تا ملک و خونه و زمین خرید طی سالها مثلا از سال ۸۰ ب بعد کم کم .بعد رهن و اجار ...

فک کردم ۸۰ میلیارد میگی رویاهامون چیه بهش برسیم 🤣 نگو واقعا هشتاد میلیارد دستته.

کلا توصیه ام اینه فکر نکن پول زیادیه، اگه درست مدیریت نکنی خیلی سریعتر از چیزی که فکرشو میکنی تموم میشه. همین پولو تومان نگه داشته بودی از پارسال ارزشش کمتر از نصف شده بود.

یه سرمایه گذاری کم ریسک انتخاب کن اونجا بزار که ازش سر در میاری خودت. معمولا این انتخاب طلا هست واسه اکثر مردم، نقره هم اوکیه.

بعد اون اگه یه بیزنس سراغ داشتی که مطمئن بودی سودده هست و وقتی میگم سودده یعنی پولت اونجا بیشتر میشه تا اینکه تو طلا بمونه، اون موقع برو سمتش حتما حواست هم باشه باید از اون بیزنس سر در بیاری سر و تهشو باید بلد باشی. خرجاش چیه، درآمدش چطوریه، حاشیه سوداش چطوریه، بازارش چطوریه. این کارا سر درد و پیگیری زیاد میخواد نهایتا ولی، از این زاویه هم انتخابتو در نظر بگیر.

اگه تو یه بیزنس سرمایه گذاری میکنی حتما چیزی باشه که ازش سر در میاری و حساب کتاباشو خوب کردی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حمله ای کردم بعضی از کاربرا اینجور تاپیک ها به شوخی ارقام زیاد میکن الکی فک کردم داری شوخی میکنی ...

جمله استارتر که از من پرسید این بود (ماهی،۴۰۰ تومن ازش درمیارین؟) همون صفحه اول

ولش کن اصلا

این ایده ی خیلی خوبی ب نظر میاد .بعد دچار استهلاک و ...نمیشه ؟ یهو ۲۰ تومن نابود شع

این ماشین ها در کل همه شون خرج زیاد دارن ولی سودده هستند. حداقل 50٪ درآمدهارو باید خرج ماشین کنید.

من یه سال قبل کامیون کشنده یه حساب کتاب سرانگشتی کرده بودم سالی ۴ میتونست در بیاره ولی ۲.۵ تا ۳ خرجش میشد اگه خوب بخش رسیدگی میشد. قیمت کشنده هم حدود ۷-۱۲ اینا بود اون موقع.

خوبیشون هم اینه اگه ماشین رو به قیمت منصفانه بخرید هر زمانی می تونید با همون قیمت منصفانه بفروشید وگرنه بیزنس های دیگه هست مثل کشت گلخانه ای و کسب و کارهای تولیدی دیگه که میتونن سود خوب داشته باشند اما واقعا آب کردن سرمایه و تجهیزات توش سخته اگه یه جایی پشیمون بشید.

این ماشین ها در کل همه شون خرج زیاد دارن ولی سودده هستند. حداقل 50٪ درآمدهارو باید خرج ماشین کنید.من ...

ببین ی چیزی این پول الان بیشتر ملک و ی کارگاه حدودا دو هزار متریه ب نظرت برا ی زندگی سه نفره اینا بره رهن و اجاره بهتره تا کار پرریسک ؟من ایده ای اصلا ندارم

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

ببین ی چیزی این پول الان بیشتر ملک و ی کارگاه حدودا دو هزار متریه ب نظرت برا ی زندگی سه نفره اینا بر ...

اینکه پول نقد نیست اتفاقا خیلی خوبه

چون که الان فکر اینکه چی بخری که پولت از ارزش نیوفته خیلی سخته واقعا

اگر زمین و کارگاه جای ارزنده ای هستن،که خیالت راحت باشه سالانه روی ارزش ملک میاد به نظرم رهن بدی خیلی اعصابت اروم تره

واقعا موافقم الان کسی که ۸۰میلیارد داره میشه گفت پولدارهولی نه خیلی

ب نظرماگر برا زندگی ی دختر تنها بود خوب بود میچرخید ولی خانواده هست

ببین ی چیزی این پول الان بیشتر ملک و ی کارگاه حدودا دو هزار متریه ب نظرت برا ی زندگی سه نفره اینا بر ...

به نظرم همیشه چیزی که ازش سر در میاری بهتره حتی اگه توش ضرر جزئی هم کنی چون میدونی از کجا داری میخوری. الان شما همین کامیون توی خریدت وارد نباشی همون اول راهی ممکنه یکی دو تومن ضرر کنی.

واسه سود سالیانه خالص هم ۳.۳٪ یه مقدار معقول هست وقتی تورمی نباشه. بورس آمریکا هم شرکت هاش به ۶-۷٪ سود میرسن نسبت به دارایی که اونم تورم هست به همین دلیل سودشون اینقدر زیاده.

اگر سرمایه گذاری بهتون این سود ۳ درصدی یا بیشتر رو میده، شرایطش قابل قبوله. اینکه یه مدت هم سرمایه میخوابه اوکی هست میانگین سالانه رو حساب کنید.

الان ۸۰ میلیارد میشه حدودا ۵۰۰ هزار دلار یعنی یه ۱۵ هزار دلاری باید سود بده بدون تورم سالانه.

الان شما بخوایی بری تو کار کشنده مثلاً، فردا باید یه شخصی این بیزنس رو مدیریت کنه، راننده این کار رو برای شما انجام نمیده. باید حساب کنید خرج تایر، روغن، استهلاک موتور، راننده و همه این چیزا رو و علاوه بر اون از وضعیت بار و قیمت بار و درآمد هم خبر داشته باشید و اون راننده هم مدیریت کنید که کارشو به خوبی انجام بده.

به نظرم همیشه چیزی که ازش سر در میاری بهتره حتی اگه توش ضرر جزئی هم کنی چون میدونی از کجا داری میخور ...

درامد جمعیت بهتر از رهن و اجاره میشع؟ مثلا رهن یکی از ملکا میشه ۳ تومن سالانه بدون اجاره اون یکی ماهی ۱۰۰ و ۵۰۰ رهن

یا ۵۰۰ رهن یکیش

اگر بفروشه کلا بده ماشینی ک میگین یعنی بهتر درمیاد؟ به یاد نره چون سر رشته ای هم نداریم اصلا

درامد جمعیت بهتر از رهن و اجاره میشع؟ مثلا رهن یکی از ملکا میشه ۳ تومن سالانه بدون اجاره اون یکی ماه ...

ایران به خاطر تورم بالاش حساب کتاب با رهن خیلی سخته واقعا و خودم هم خیلی در مورد رهن تحقیق نکردم. نمیتونم رهن رو با اجاره یا سود خالص مقایسه کنم.

در کل یه ماشین ۱۰-۱۵ میلیاردی سالانه توان سود خالص ۱-۲ میلیاردی داره. ولی ریسک تصادف و ... هم داره.

اگر از این املاک ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار سالانه کسب کنید خیلی هم عالیه. پدرتون هم که محافظه کاره، اگه همچین سودی باشه توجیهی نداره تغییر صنف و ریسک.

حساب کردن سود رهن خیلی سخته ولی فکر کنم اگر نصف پول رهن رو سود حساب کنیم (با این حساب که ارزش تومان نصف میشه و شما نصف پول طرف رو برمیگردونید)، میشه گفت شود سالانه ۳ میلیاردی میشه که خیلی خوبه، مخصوصا اگر بدون ریسک باشه.

ایران به خاطر تورم بالاش حساب کتاب با رهن خیلی سخته واقعا و خودم هم خیلی در مورد رهن تحقیق نکردم. نم ...

منمیگم رهن چیز عجیبیه پول مال خود ادم نیست باید پسش بده