2777
2789
داییم سال ۹۹ ، ۶۰ میلیارد سرمایه داشت!الا مسلما بیشتر شده.بعد جالب اینه همیشه خدا میگه ندارم، بازار ...

شوهر خاله ام و زن و بچه هاش همش میگن نداریمممممممم

نون نیست

آب نیست

و.........

سالی که ما خونمو نرو خریدیم 3 تومن سال 79

اینا ماهی 3 تومن درآمد داشتند (شریکش گفته بود )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داییم سال ۹۹ ، ۶۰ میلیارد سرمایه داشت!الا مسلما بیشتر شده.بعد جالب اینه همیشه خدا میگه ندارم، بازار ...

چونکه هیت من از نزدیک دارم میبینم حداقل این صنفی ک میبینم خوابیده سرمایه کاملا .قبلا چکی جنس میبردن الان اون هم نمیره حتی خرید هم سخت شده . خرج کارگر و بیمه هم ب زور درمیاد

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

چطور میتونن وقتی دارن اونم در این حد به زبونشون بگن نداریم مسلما نباید فقط درگیر خرج کردن باشن مگه وقت ناله هم میمونه؟

ی خونه خوب میخریدم 20میلیارد

چنتا ماشین خوب میخریدم 20 میلیارد

چنتا مغازه میخریدم و خونه برای اجاره و چنتا زمین

بقیشم بانک و فروش امتیاز حساب و سود

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ی خونه خوب میخریدم 20میلیارد چنتا ماشین خوب میخریدم 20 میلیارد چنتا مغازه میخریدم و خونه برای اجاره ...

نمیرسه انقدر اصلا

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

از خود پول مایه نمیزاشتم ببخشم و خرجش کنم تمام ،یه جا هم سرمایه گزاری نمیکردم که به هر دلیلی شکست خورد تمام ،چندین منبع شغلی اجرا میکردم و با در آمدش به اونایی که مشکل مالی دارن از فامیل و دوست آشنا گرفته تا غریبه کمک میکردم

چطور میتونن وقتی دارن اونم در این حد به زبونشون بگن نداریم مسلما نباید فقط درگیر خرج کردن باشن مگه و ...

وای اطراف ما زیاده

همش ناله

ناله

یکی که همش میگه نه گوشت داریم نه مرغ و...

ولی حداقل 100توم ماهانه درآمدد ارن

اینا رو میگن چشم نخورن یا کسی ازشون نگیره

الان میان میگن کمک به فقرا چقدر تلخه اونهایی که دارن به فکر فقرا نیستن اکثرا اونهایی هم که به فکرن ن ...

اخه درصد بالایی از اینایی که میگن میدادیم فقرا تصور واقعی ندارن اگه دستشون میومد در واقعیت این کارو نمیکردن یا خیلی کم کمک میکردن مگه اینکه رو هوا پول بیاد که معمولا اینجوری نیس پول با طی مسیر سخت به دست میاد