ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
داییم سال ۹۹ ، ۶۰ میلیارد سرمایه داشت!الا مسلما بیشتر شده.بعد جالب اینه همیشه خدا میگه ندارم، بازار ...
چونکه هیت من از نزدیک دارم میبینم حداقل این صنفی ک میبینم خوابیده سرمایه کاملا .قبلا چکی جنس میبردن الان اون هم نمیره حتی خرید هم سخت شده . خرج کارگر و بیمه هم ب زور درمیاد
از خود پول مایه نمیزاشتم ببخشم و خرجش کنم تمام ،یه جا هم سرمایه گزاری نمیکردم که به هر دلیلی شکست خورد تمام ،چندین منبع شغلی اجرا میکردم و با در آمدش به اونایی که مشکل مالی دارن از فامیل و دوست آشنا گرفته تا غریبه کمک میکردم
الان میان میگن کمک به فقرا چقدر تلخه اونهایی که دارن به فکر فقرا نیستن اکثرا اونهایی هم که به فکرن ن ...
اخه درصد بالایی از اینایی که میگن میدادیم فقرا تصور واقعی ندارن اگه دستشون میومد در واقعیت این کارو نمیکردن یا خیلی کم کمک میکردن مگه اینکه رو هوا پول بیاد که معمولا اینجوری نیس پول با طی مسیر سخت به دست میاد