2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوت و فن خوشمزگیش به تجربه داشتن توی پختشه و این تجربه شخصیه باید سرچ کنی گوگل و طرز پخت رو یاد بگیری بعدا فوت و فن رو خودت یاد میگیری

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

سبزی اش رشته روبریز تو پاتیل حبوبات از قبل پخته هم بریز سبزی که پخت رنگش عوض شد رشته بریز هم بزن لعاب بگیره نچسبه به هم پیاز داغ و سیر داغ بگیر زرد چوبه و نعناع هم بزن فلفلم بزن بریز تو اش اخر کار هم نمک و کشکشواضاف کن یا جدا سرو کن نعنا داغ و پیاز داغ اضافی هم دلت میخاد جدا درست کن من نمیکنم همشو قاطی میکنم

من آش رشته ام زبانزد خاص وعامه. ببین فقط نخودکرمانشاهی ولوبیارشتی استفاده میکنم از روز قبل خیس میکنم نمک میریزم یکم نفخش گرفته بشه. از صب میذارم روگاز بجوشه نمک میریزم وقتی پخت کامل. نمک میزنم گیازداغ زردچوبه فلفل میزنم وقتی دیدی پیازهای داخل اش نرم شدن وپخته شدن سبزی بریز. من فقط اسفناج خالی میریزم. بعد نیمساعت رشته بریز وتمام. نوش جان. اگه میخای آش غگغلیظ جاافتاده بنظربیاد یک کوچولو رشته باسبزی هات بریز ک له بشه توآش وغلیظ بشه

اول حبوبابتو جدا جدا بپز ی قابلمه بیار روغن بریز سبزی اشتو ی تفت بده خیلی نه ولی بزار با روغن ی تفت بخوره این مرحله زرد چوبه بزن بعد که سبزیت ی تفت خورد اب بریز تو قابلمت تقریبا از نصف بیشتر بعد حبوباتتو اضاف کن وقتی قشنگ جوش اومد کمش کن گازتو جون حبوباتت کامل پختس نمیخاد زیاد جوش بخوره رشتتو اضاف کن بعد نمک و فلفل بعد چند دقیقه اب تمر اضاف کن اینجا من از پیازایی که سرخ کردم تو اشمم میریزیم میتونی یکم رب گوجم اضاف کنی دیگه بزار قشنگ اشت جا بیوفته ی قاشق نعناع تفت داده هم بریز تو اشت مزش خیلی خوب میشه

نخود لوبیا از قبل خیس خورده بذار بپزه ۱ ساعت آخر عدس بریز من پلویی میریزم

بعد ک حبوباتت پخت سبزی اضافه کن در ثابلمه رو نذار دیگه

بعد ی پیاز ریز خرد کن سرخ کن یکم زردچوبه و فلفل بزن یه قاشقم آراد بریز باهاش سرخ شه (آرد برای لعابدار شدن آشه) بهد اضافه کن به آشت ی ربع تا بیس دقیقه بعد هم رشته بریز

رشته ک پخته شد مزه کن ببین چقدر نمک لازمه

چون رشته خودش شوره نمک داره نمک رو باید آخر اضافه کنی

بعدم ک پیاز داغ و نعنا داغ براش درست کن

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...

من نخود و لوبیا رو ک از شب قبل خیس کردم میذارم بپزه

همزمان پیاز داغ برای روش اماده میکنم.

نخود لوبیا ک پخت سبزی و عدس رو با هم میریزم داخلش ی ساعت زمان میدم بعدش رشته میریزم برا اونم حدود نیم ساعت زمان نیدم قشنگ بپزه و لعاب بده و بوی خامی رشته از بین بره

حین پخت اش تو تابه دو تا پیاز ریز خورد میکنم وقتی تقریبا سرخ شد سیر له شده ( من زیاد میریزم مثلا ۱۰ تا حبه) میریزم زردچوبه تقریبا زیاد و فلفل سیاه میزنم خوب ک تفت خورد نعنا میریزم زیرشو خاموش میکنم

اش ک اماده شد زیرشو خاموش میکنم این مخلوط پیاز داغ سیرداغ میریزم داخلش

درشو میذارم بعد نیم ساعت میکشم تو ظرف با نعنا داغ پیاز داغ و کشک😋

بعض رشته ها شورن ولی بعضیا بی نمکن باید نمک هم ب اش اصافه کنی

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
شش نفر

یه مشت لوبیا ویه مشت نخود بزاربپزه بزارکنار

دومشت عدس بریز توقابلمه آب. جوش که اومد 40گرم سبزی خردشده روبهش اضافه کن بانمک وزردچوبه فلفل پودر سیر

نخود لوبیام اضافه کن

سبزی وعدسش که پخت یه قاشق ارد بریزتو یه لیوان آب سرد وهم بزن وبه آش اضافه کن

بعد رشته اضافه کن هم بزنی متوجه میشی چقدر رشته بریزی

5.6تا پیازبزرگ خلال کن وسرخ کن وزردچوبه بهش بزن اکه خواستی نصف یاکمتریاهمشو بریزتو آش

دوسه قاشق نعناداغ درست کن بریزتو آش

🩷🩷

نخود لوبیا از قبل خیس خورده بذار بپزه ۱ ساعت آخر عدس بریز من پلویی میریزم بعد ک حبوباتت پخت سبزی اضا ...

دفعه قبل آشم شور شد قول دادم دیگه نپزم هر بار یه جور خراب میشه