2777
2789
عنوان

مخ زنی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 58 پست
خب گفتم دیگه با سیاست انجامش بده😂اون تاپیک پر بازدید که کراش زده بود شماره گرفته بود رو دیدی؟! باید ...

اره دیدمش دقیقا،،من بودم یه چرتی میپروندم وسط،،،،

نمیدونم این کمک کنه یا نه دوران دبیرستان مامان پسره مدیرم بوده😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیدمش دقیقا،،من بودم یه چرتی میپروندم وسط،،،،نمیدونم این کمک کنه یا نه دوران دبیرستان مامان پسره ...

عه چ جالب.. برو ازش احوال مامانشو بپرس😂

اگه زندگی رو یه مهمونی در نظر بگیریم، تا اینجای مهمونی من پشت در بودم.

عه چ جالب.. برو ازش احوال مامانشو بپرس😂

اخه با خود مامانش ارتباط دارم😂😂

میدونی چیه من خیلی پیش مامانش جایگاه خوبی دارم و همیشه فک میکردم این خوبه و خودمو بهتر میکردم،اما دیدم نه اصلا جواب نیست چون مامانش میره میگه این دختره اصلا تو این فازا نیسا یارو اصلا هیچوقت سمتم نمیاد

کمکم دیگه دخترا دنبال پسران...از نشانه های آخرالزمان.... خانم ها چثد خودتون رو کوچیک میکنین...

الان مگه کسی خواسته بره پسری رو التماس کنه؟خواستیم زه طور غیر مستقیم اثر گزاری کنیم،منم از خانوما نظر خواستم نه شما

راهنمایی تون گردم ...مگه بده؟!

الان نهایتا یه استوری لایک کردن سبک بازیه؟اقای محترم خودم بلدم چجوری سنگین رفتار کنم و فک نکنم یه اثر گزاری با سیاست سبک بازی باشه،لازم نیست راهنمایی شما

اخه با خود مامانش ارتباط دارم😂😂میدونی چیه من خیلی پیش مامانش جایگاه خوبی دارم و همیشه فک میکردم ای ...

نمیدونم والا منم زیاد تو این فازا نیستم نمیدونم چیکار باید بکنیم🤧

یه کلاس لازمم حتما🤦🏾♀️

هعی اینم زن میگیره آخرش

حالا انقد ناامید نباش.. دعا بخون از خدا بخواه هر چی صلاحه بشه شاید همین اقا یا بهترش نصیبت شد.. جلو مامانشم یکم خودتو ازدواجی نشون بده😑🚶♀️

حالا انقد ناامید نباش.. دعا بخون از خدا بخواه هر چی صلاحه بشه شاید همین اقا یا بهترش نصیبت شد.. جلو ...

بابا انقد درس خوندم حتی زنگ تفریح ها مامانش میگه این اصلا تو این باغا نیست