2777
2789
عنوان

مخ زنی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

,چقد خودمی،میدونم انقد دست دست میکنم تا زن بگیره

من تو اینستا از یه پسری یکم خوشم اومد ولی انقد هیچکاری نکردم تا یه روز رفتم دیدم با یه دختری رفته تو رابطه... دختره عکساشون رو تو پیجش گذاشته بود🤦🏾♀️🤧😂💔

اگه زندگی رو یه مهمونی در نظر بگیریم، تا اینجای مهمونی من پشت در بودم.

من تو اینستا از یه پسری یکم خوشم اومد ولی انقد هیچکاری نکردم تا یه روز رفتم دیدم با یه دختری رفته تو ...

وای این روزا سر منم میاد،،،این اصلا هیچ دختزی رو فالو نمیکنه مگر ابنکه اشنا باشه دختره،تاژه همشم بهش ابراز علاقه میکنن

بله متاسفانه منم همینم . والا هر کی نگام کنه میگه صدرصد کسیو داره ولی گوشیم مث دلم پاکه خبری نیس مخا ...

اره دقیقا منم همینطور.. ولی بقیه یه فکر دیگه میکنن😑😂💔

وای این روزا سر منم میاد،،،این اصلا هیچ دختزی رو فالو نمیکنه مگر ابنکه اشنا باشه دختره،تاژه همشم بهش ...

دقیقا برا منم همین بود.. رفتم پیجش. دیدم فقط یه دخترو تازه فالو کرده. رفتم تو پیج دختره هیچی نبود ولی بعد چند روز عکساشون رو گذاشت(حالا من زیاد کراش نبودم شخصیت پسره جالب بود میخواستم فقط یبار باهاش حرف بزنم ببینم چجور ادمیه چه تفکراتی داره همین😐😂

دقیقا برا منم همین بود.. رفتم پیجش. دیدم فقط یه دخترو تازه فالو کرده. رفتم تو پیج دختره هیچی نبود ول ...

نه من خیلی روش کراشم اینجوری بشه میرم تو افسردگی 😂😂😂۲۳سالشه،نمیذونم چیکارش کنم،حضوری هم نمیبینیم همو مگه اتفاقی

نه من خیلی روش کراشم اینجوری بشه میرم تو افسردگی 😂😂😂۲۳سالشه،نمیذونم چیکارش کنم،حضوری هم نمیبینیم ...

تو اینستا فالوش کن استوریاشو ببین ریپلای کن کامنت بزار نمیدونم ازین کارا کن البته به قول دوستان با سیاست انجام بده(این سیاستشو باید یاد بگیریم) 😑💔

تو اینستا فالوش کن استوریاشو ببین ریپلای کن کامنت بزار نمیدونم ازین کارا کن البته به قول دوستان با س ...

میترسم این بشه اویزون بازی😂😂

مشکل من اینه تعزیف درست سیاست و مخ زنی و اویزون بازی رو بلد نیسنمم

میترسم این بشه اویزون بازی😂😂مشکل من اینه تعزیف درست سیاست و مخ زنی و اویزون بازی رو بلد نیسنمم

خب گفتم دیگه با سیاست انجامش بده😂

اون تاپیک پر بازدید که کراش زده بود شماره گرفته بود رو دیدی؟! باید پیش ایشون بریم کلاس😂🚶♀️