2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم موقعی که سنو تشکیل قلب رفتم سنو گفت.. بعدش برای انتی که رفتم جذب و رفع شد.. شیاف دکتر داد.. والا استراحت انچنانی نداشتم بیرون و پیاده روی نداشتم ولی یه مسافت با ماشین رفتیم.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
استراحت مطاقهماتوم من هیلی خیلی بزرگ بود بخاطر همین دیر جذب شدو گرنه یا جذب میشه یا باهخونریری دفع م ...

من ۸ هفته ام گفته ۲۰ درصد جفته ، ۱۲ هفته باید سرکلاژ کنم خداکنه تا اون موقع جذب شده باشه.

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط استراحت مطلق داشته باش

و وزن بيشتر از دوكيلو بلند نكن

از سرويس بهداشتي فرنگي استفاده كن

نگران نباش با استراحت مطلق اوكي ميشه

ولي اگر رعايت نكني بزرگتر ميشه

مواظب خودتون باشين🌹

داشتم موقعی که سنو تشکیل قلب رفتم سنو گفت.. بعدش برای انتی که رفتم جذب و رفع شد.. شیاف دکتر داد.. وا ...

میدونی چندسی سی بود؟ یا چند درصد جفت بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط استراحت مطلق داشته باشو وزن بيشتر از دوكيلو بلند نكناز سرويس بهداشتي فرنگي استفاده كننگران نباش ...

میدونی چندهفته جذب میشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد هم داشتی؟

نه اصلا هیچی. کار سنگین نکن.. وسیله سنگین بلند نکن. شیافی که دکتر میده شبا استفاده کن.. استرس نگیر چیزی نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه اصلا هیچی. کار سنگین نکن.. وسیله سنگین بلند نکن. شیافی که دکتر میده شبا استفاده کن.. استرس نگیر چ ...

دکتر۱۲ ساعته تجویزکرده برام

یکی شیاف یکی آمپول، آمپول ک زدم دلدرد کردم گفت نزن دیگه همون ۲تا شیاف فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40