2777
2789
عنوان

دانشجوی حقوق داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 60 پست
بازم مرسی لطف کردی انشالله قبول بشی🩷

توام همینطور عزیزم استرس نداشته باش تو گوگل بزن یا با یه مشاور صحبت کن شک نکن قبول میشی اگه دوسش داری💖

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا خودتو حروم رشته حقوق نکن ما این راه رو تا تهش رفتیم باهاشم کار کردیم جز هارت و پورت هیچی نداره ...

اینجوری بخوای حساب کنی دانشجوهای هررشته ای از رشتشون بد میگن و سختیاشو میبینن

روبیکا ندارم و اونم ممکنه نت قطع بشه همینجا درخواست دوستی بده صحبت کنیم در دسترس تره

باشه عزیزم درخواست دادم

نه کاملا منطقی بهش نگاه کردم. حقوق و معماری دوتا رشته ی سوخته هستن توی ایران. بالاترین امار بیکاری ر ...

شما خودت حقوق خوندی ؟؟؟؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
نه کاملا منطقی بهش نگاه کردم. حقوق و معماری دوتا رشته ی سوخته هستن توی ایران. بالاترین امار بیکاری ر ...

اگه خودت اینو باور داری پس هیچوقت نمیتونی توش موفق باشی.

چرا اینو میگی؟دوستام وکیلن درامدای خوبی هم دارنخودمم دارم حقوق میخونم

نه همه وکلا درامد خوبی ندارن. و بسیار تهدید جانی میشن . خیلیا پولشونو نمیدن . خیلیا اعتماد ندارن و خیلی چیزای دیگه که توی این سالها دیدم. تازه دادگستری فقط با بعضی وکلا کار میکنه و خودشون هی پرونده معرفی میکنن بهشون درحالیکه بقیه سرشون بی کلاه میمونه

اگه خودت اینو باور داری پس هیچوقت نمیتونی توش موفق باشی.

ربطی به باورهای من نداره. رشته ی قشنگی نیست. تو دادگاه حق به حقدار معمولا نمیرسه . بارها دیدم زنهایی که شوهر الدنگشون یدونه سکه مهریه بهشون نداده و بدبخت شدن ولی زنهای سلیطه و کاسب جرینگ جرینگ سکه میگیرن. و هزاران چیز دیکه. خود قانون از پایه مشکل داره .

آره هستم روبیکا داری؟

خب من داوطلب 1407 هستم متاسفانه .....

ولی میتونم راهنمایی کنم

مرحله سطح خودتو مشخص کن ، تازه لیسانس گرفتی؟

مرحله دوم منابع تو مشخص کن با توجه به سطحت

مرحله سوم با توجه به تایم و بودجه آزمون برنامه ریزی کن

مرحله چهارم شروع کن

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
ربطی به باورهای من نداره. رشته ی قشنگی نیست. تو دادگاه حق به حقدار معمولا نمیرسه . بارها دیدم زنهایی ...

لزوما دادگاه به امور خانوادگی منتهی نمیشه ، جرایم اقتصادی و کیفری هم هستند که رسیدگی میشه مطابق قانون این هنر وکیل هست که بتونه به نفع موکل مواد قانون رو تفسیر کنه

و اینکه در آمد یک وکیل کاملا بستگی به سطح سوادش داره

ضمن اینکه به وکلا دادگاه پرونده نمیده که بخواد سر بعضیا بی کلام بمونه

در هر حرفه ای باید خاک بخوری تا موفق بشی

ربطی به باورهای من نداره. رشته ی قشنگی نیست. تو دادگاه حق به حقدار معمولا نمیرسه . بارها دیدم زنهایی ...

اگه رشته ی قشنگی نبود باید انتخاب دیگه ای میکردی .... الان دندونپزشک بدردنخور داریم دندونپزشک حرفه ایم داریم ...حتی پزشک عمومی خوب داریم پزشک بدم داریم ... خیلی وکلا هستن به پول موکلشونو میفروشن تو اون وکیل کاربلد و درستکار باش که کارت بگیره

خب من داوطلب 1407 هستم متاسفانه .....ولی میتونم راهنمایی کنم مرحله سطح خودتو مشخص کن ، تازه لیسانس گ ...

نه سال اخریم بهار۱۴۰۶ لیسانس میگیرم