2777
2789
عنوان

دانشجوی حقوق داریم

335 بازدید | 60 پست

سلام دوستا کسی هست برای آزمون وکالت یا سردفتری درحال خوندن باشه؟

نیاز به یه نفر دارم پایه خوندن هم باشیم و برنامه ریزی بهم یادبده فعلا هزینه مشاور گرفتن ندارم

امیدوارم برسه روزی که از خوشحالی زیاد اشک ذوق بریزم🤍کاربری دست دو خواهر👭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هستم ولی فعلا تا ۲۴ بهمن برای دکتری میخونم بعد وکالت رو شروع میکنم

چه عااااالی میشه روبیکا درارتباط باشیم؟🥺🥹

سلام میشه درخواستمو قبول کنین خوشحال شدم دیدم یکی قبول شده دولتی حقوق قبول شدین؟

من پیام نورمیخونم

همینجا بپرسم موردی داره؟من دوازدهمم میخوام دولتی حقوق بیارم چیکار کنم خیلیییی استرس دارم نهاییارو خو ...

اصلا خودتو حروم رشته حقوق نکن ما این راه رو تا تهش رفتیم باهاشم کار کردیم جز هارت و پورت هیچی نداره انقدری که اعصابت توش خورد میشه هرچی پول درمیاری فقط خرج قرص اعصاب باید بدی

همینجا بپرسم موردی داره؟من دوازدهمم میخوام دولتی حقوق بیارم چیکار کنم خیلیییی استرس دارم نهاییارو خو ...

مشاور بگیر حتما من چون دولتی قبول نشدم نمیدونم باید چطور بخونی که دولتی قبول شی

اصلا خودتو حروم رشته حقوق نکن ما این راه رو تا تهش رفتیم باهاشم کار کردیم جز هارت و پورت هیچی نداره ...

چرا اینو میگی؟

دوستام وکیلن درامدای خوبی هم دارن

خودمم دارم حقوق میخونم

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍
منم امتحان دکتری دارم .شما خیلی داری میخونی؟من حیف شد نخوندمدکتری زبان امتحان دارم

من کلا دوماه وقت داشتم بخونم ، نمیدونم نتیجه چی بشه

ولی نتیجه هر چی باشه مهم اینه خودمو محک زدم

اصلا خودتو حروم رشته حقوق نکن ما این راه رو تا تهش رفتیم باهاشم کار کردیم جز هارت و پورت هیچی نداره ...

علاقه دارم اما الان برا یه کنکور خوندم مودیگ تو سرم نیس از قیافه افتادم میترسم تا اون موقع دیگ...