2777
2789
عنوان

مغزم نمیکشه دیگه

73 بازدید | 9 پست

مغزم نمیکشه دیگه نمیدونم واقعا چطوری رفتار بکنم با ادما، من یه دوره ای خیلی گارد داشتم هنوزم هست یکم خیلی گارد داشتم البته فقط به خاطره محافظت از خودم و احساساتم بود من تو مدرسه شاید گرم بگیرم و اینا ولی باهاشون نمیموندم میگفتم شاید خوششون نیاد من برم پیششون چون چندتا تجربه بدم دارم یادم برای ورزش تو مدرسه من رفتم با یه اکیپ باهاشون بازی کنم بعد یکیشون گفت ما میخوایم خودمون سه تا باشیم بعد من خیلی ناراحت شدم و کلا تو جامعه هم خیلی با من اینطوری رفتار میشه منو نادیده میگیرن یا کم میگیرن یا انگار خوششون نمیاد از من بعد من حس تنهایی زیادی دارم چون کلا هیچکسم ندارم تو زندگیم بعد جامعه هم همیشه انگار از من تنفر داشتن واقعا نمیدونم چرا اینطوری با من رفتار میشه خسته شدم دیگه حس محبوب نبودن دارم همیشه یه خاطره همین فاصله میگیرم از اداما میگم شاید خوششون نیاد از من یا باهاشون باشم قبلا اینطوری رفتار میکردم همیشه تنها بودم الان تاکتیکو عوص کردم میرم پیش ادما تقریبا یعنی پنجاه درصد موفقیت امیز بوده ولی هنوز گارده هست یا هنوز اون حسا هست و هنوزم نادیده گرفتنه هست نمیدونم واقعا دیگه اونطوری رفتار کردم نتیجه رو دیدم تنها شدم اینطوریم رفتار میکنم تنهاییه کم شده ولی بازم حس بدی بهم میدن نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو دوسداشته باش برات مهم نباشه که بقیه چه حسی دارن اینجوری فک کن بقیه باید پیرو تو باشن تمرین کن، خودتو تو موقعیت قرار بده

اولویت تو بزار ب خودت و بقیه رو قلبت دوس نداشته باش

خودتو دوسداشته باش برات مهم نباشه که بقیه چه حسی دارن اینجوری فک کن بقیه باید پیرو تو باشن تمرین کن، ...

ببین من همیشه همینو میگفتم و خب اخرش معلومه مهمه برای ادم بلاخره ادم نیاز به ارتباط داره من تنهایی خیلی دردناکه برام دیگه

ببین من همیشه همینو میگفتم و خب اخرش معلومه مهمه برای ادم بلاخره ادم نیاز به ارتباط داره من تنهایی خ ...

آخه وقتی برات مهم نباشه دورت شلوغ تر میشه تو دقت کن آدمای سمی دوستای بیشتری دارد

آخه وقتی برات مهم نباشه دورت شلوغ تر میشه تو دقت کن آدمای سمی دوستای بیشتری دارد

شاید باورت نشه مهمم نبود برام تنها بودم بازم من خیلیم اعتقاد به این ندارم که دنباله هرچیزی بری بدتر نمیاد طرفت

شاید باورت نشه مهمم نبود برام تنها بودم بازم من خیلیم اعتقاد به این ندارم که دنباله هرچیزی بری بدتر ...

تجربه خودمو گفتم از وقتی اولویت رو گذاشتم خودم و برنامه زندگیم مشخصه همش بقیه میخان باهام دوست شن یا دوسدارن بهشون توجه کنم

از وقتی مهربونیمو کم کردم اوضاع بهتر شده