2777
2789
عنوان

میشه مامانم بشین😔…

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 89 پست
نه مثلا شوهرم اول زندگی خیلی وضع مالی خوبی نداشت سنش کم بود مامانم کمک میکرد برای خرید جهزیه لباسشوی ...

عیین ننه منه ک اینم دروغایی م میگه خودش باور مسکنه گشتمون مسگه من مرایه خونه اینا مسدم یا شوهرش عین سگ کتکش زده داداش من زندگیشو درست کرده حالا 2ساله اصلا سایمم ندیده ها

مگه بابات نبود ؟جهاز بهت بده

این ب من اگه بخودش بود یه گوزم نمسداد بخدا اولا سر منم منم چون ما رسم داریم دختر جهاز کامل ببره پیش بقیه مجبور یود ازون مهم تر برا منفعت خودش فک کن 300اون زمان گرفت ملا 20 برا من داد سرویس چوب خیلی ارزون اونم تو تولیدی ک گوه سازه سلیقمم نبود فقط همسن م تو چشم باشه منو گاااییید پیش هرمی میگفت من جهاط دادم اگه مبل6بود میگفت 100میلیون😐ینی جوری بود شاخ دار هرمی میشیند بدش میومد حتی چند نفرن بش گفتن وظیقتونه برا ابرو خودتون بوده اومد تلافس اوننوسرم در اورد با پسرش ریختن سرم چقدر خفتم میدادن حق نداشتم حتی حرف بزنم اخرم حمله کردن بهم کلی زدنم منم زدم حیف میخواستم شکایت کنم نذاشت حیف دروغاشو جلو همه نگفت حیف حیف

حتی طلا هیجی نداد از بابام وقنی طلا گرمی 100خزار بود 50 میلیون گرفته بود برا َطلاهام عمم ی گردنی بهم 2سال پیش داده بود همونو فردخت داد النگو ب همم وروغ گفت

به نرخ الان حساب کرده😂💔

بخدا قیمتایی ک میگفت حتی هنوزم اون قیمتا نیست حالا خوبه تو ارزونی گرفت دو تیکه وگرنه الان بود ک ون منو جرررر داده بود هزارررب ار گرچه همون موقم داد ولی الان بود میگفت 200میلیارد جهاز دادم بخدا خیلیی هقده ای بازی در مسورد خیلی زشت بود تم.تک فک.من سنجتق قفلی ننشو برام گذشان بعد میزن تو ترب میگفت وایییی سنجاق قفای این قیمتتتت برات گذااشتم😐😐😐بخدا همشو راست میگماااامن بهش گفته بودم من جهاز نمیخوام ولی اگه هرجی میخوای بذاری پولش بده طلا رفتهذیود همه جا گفتهذبود این مسگه باید جهاز فلان بدی این تومنم بدس طلا برام ینی من فرشته بودم همه جا شیَان حلوه داده بود حالا ب هرمی میگفتی ننم اینه باور نمیکرد راستی من حتی برام قشاق نگرفت همش لنگه ب لنگه مال ننه بزرگش 🤣🤣قدیمیی اونم 10تا دونه هیچی ظرف نگرفت هیچییی برقی نه حتی سشوار ن حتی اب میوه گیری هیچیی فقط چوب چون رفت ارزززون بنجل خرید ولی خب حجیمه چشم گیر خووش گفت همینو میخواستم وسیله ریز بگیرم دوتا قلم میشد🤣🤣🤣الان من خودم کم کم میگیرم راستی حتی پتو رخت خواب بالشتم نذاشت ولی برا پسرش 19دست گذشات وای دخترش میرفتن تو کوچه مشورت میکردن چیا بگن میومدن تو خونه میوفتادن ب حونم ک جهاز وظیقه مرده ما منت داریم میخرین حالا خوبه شوهرم و خودم.گفته بودسم بارها نمیخواییمممم اینامم برا منفعت خودشون بود میگرفتن 1تومن 20 تومن از بابام میگرفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت سیاست داشتی منم باید کم کم شروع کنم پس اندازو

والا من نمیدونم سیاست دارم یا ن چون سر مهربونیم خیلیی رفته تو باسنم ولی اوه خودمو تو ورژن بی وجدان تصور کنم همه رو نابود میکردم

خوشبحالت سیاست داشتی منم باید کم کم شروع کنم پس اندازو

خواهر قشنگم باید تو این زمونه سیاست داشت ببین حیف من pmsبودم کله کردم قطع رابطه کردم وگرنه همون ننه بی شرفم تک تک کارایی ک باهام کردو تیغش میزدم احمق بودم

الانم پس اندازم در حد خودم هست تو هم خرید اینترنتی مارکت و دیجی اینا با کد بخر ارزون بشه جلو شوهرت میاره بعد هم بگو وایی چ همه جی گرون شده این شده ان تومن اون شده فلان تومن اخبارم جلوش بزن ک گرونیارو میگه تو خونم همش از گرونی بگو اون بار پنیر خریدم اینقدر الان ایمقدر وای وای چی میخواد بشه🤣🤣خودش تو ذهنش میمونه مردا حیله گر و کثیفن ولی خیلی راحت میشه رو ذهنشون تاثیر گذاشت چند تا خرید نتی بطن میاد دستت چقدر راحت تر از بیرون رفتنه دیجی مارکت بخوای تا دم در واحدتم میاره

خواهر قشنگم باید تو این زمونه سیاست داشت ببین حیف من pmsبودم کله کردم قطع رابطه کردم وگرنه همون ننه ...

دیشب خواستم جوابتو بدم سایت بسته شده بود عزیزم. اره قبول دارم سیاست ندارم متاسفانه یه اخلاقی که دارم فقط وقتی یکی ناراحتم کنه اول جوابشو میدم بعدم کلا از زندگیم حذفش میکنم حوصله کلا مراعات مردمو ندارم همینم باعث میشه از حقم خیلی جاها بگذرم و به خودم ظلم میشه. دیشبم انقد از همین موضوع کفری شدم به مامانم پیام دادم انقد عصبانی بودم پریدم بهش گفت به خدا میدم واقعا ندارم و چک دارم از این بهانه ها چه کنم تو این وضعیت اقتصادی نداره وقتس نداره بزور نمیتونم بگیرم ازش فقط غصه میخورم. خیلی اشتباهات کردم از سر ندونم کاری و بی تجربگی. چقد کادو های گرون گرون واسه خواهر شوهرام میخریدم واسه جاریام... تولدم میشد اجیل خوری و کش مو و گل سر میدادن بهم😐 الان کلا باهاشون قطع ارتباطم از بارداریمم خبر ندارن اگه به گوششون نرسیده باشه.

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خواهر قشنگم باید تو این زمونه سیاست داشت ببین حیف من pmsبودم کله کردم قطع رابطه کردم وگرنه همون ننه ...

چقد خوبه دیجی مارکت. چیا ازش بخرم مثلا؟ شما چی خرید میکنی . من شوهرم یه اخلاقی که داره هرچی بخرم گیر میده بیار ببینم یا خودش واسم میخره. هرچییی بخاما ولی باید بهش بگم از اول عادتش دادم متاسفانه. دیروزم پول دستش اومده بدهی مردمو داده خوبکاری کرده ولی اصلا پول منو نمیده. دیشب از تراکنشاش دیدم🤦🏻♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من نمیدونم سیاست دارم یا ن چون سر مهربونیم خیلیی رفته تو باسنم ولی اوه خودمو تو ورژن بی وجدان ت ...

دقیقا... اگه کارایی که واسه بقیه کردمو برات بشمرم میشینی حرص میخوری اجی از سادگی من. تازه الان یکم جلوی خودمو میگیرم و دل نمیسوزونم. خیلی جاها به قول معروف میگن دلت بسوزه ببخشید ک. و .ن . ت میسوزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا قیمتایی ک میگفت حتی هنوزم اون قیمتا نیست حالا خوبه تو ارزونی گرفت دو تیکه وگرنه الان بود ک ون م ...

مامان من جهزیه خوب برام گرفت تقریبا هرچیزی که خواستمث در. توان اونزمانش بود گرفت ولی خب وظیفش بود دیگه دوتا دختر ک بیشتر نداره! بعدم بخاطر من نگرفت بخاطر حرف مردم گرفت وگرنه من بهش گفتم اینارو نگیر پولشو بده خونه بگیریم بعد با شوهرم میریم چکی همشو قسطی اینا میخریم قبول نکرد.! ولی خب منم همون زمان طلا دادم بهش حدود ۴۰ تومن اینا شد ولی تا الان دیگه حدود ۳۰۰ اینا شده. قرار بود یه ماهه برگردونه کارمون ب اینجا کشید . خیلی حرص میخورم همه طلاهاشون دستشون من باید پول خودم و طلای خودمو از بقیه گدایی کنم تا پسش بدن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای بابا پس اینم تو زرد بوده ببین اینجور ک بوش میاد همشون همینن 99درصد اون یه درصد گذاشتم برا عجایبچی ...

۵ ماه رابطه نداشتیم باهم و من هیچوقت گوشیشو چک نکرده بودم تو بارداریم خواستم فیلم بیینم رفتم تلگرامش دیدم چقد سوپر می دیده زمانای مختلف . گردن نمیگرفت میگفت گوشیم دست دوستم بوده تاریخاش اینا همه بود گفتم یه ماه دست دوستت بوده؟؟ چرا با من رابطه نداری گفت میترسم از بچه و فلان فهمیدم بهانه میاره باورم نمیشد انقد که به پاکیش اعتماد داشتم به خودم نداشتم . مورد بعدیم که دیدم دوشب بعد دنبال یه اکانت اینستا میگشتم تو کوشیش رفتم چتای پاین پایین دیدم یکی بود دیلیت اکانت زده بود اتفاقی چتاشو باز کردم دیدم قبل ازدواج با من تو دوران دوستیمون با یه دختر دیگ بوده قول و قرار گذاشته ازدواج کنه باهاش دوتامونو هندل میکرده سبک سنگین میکرده چون وضع مالی من بهتر بوده با من ازدواج کزده. چتاشو خوندم اصن پشمام ریخته بود فکرشم نمیکردم از همونجا کلا دیگه بهش اعتماد ندارم کلا. یجوری میپرستیدمش انگار پیامبره. یجوری پریدم بهش بدجوری از چشمم افتاد خیلی طول میکشه تا بتونم ببخشمش. باورت میشه از خوشگلی هیچی کم ندارم ولی بدجوری اعتماد به نفسمو گرفت. نصف شب رفتم با چاقو بزرگ بالاسرش گفتم وقت مرگت رسیده انقد روانی شده بودم نزدیک ۵ماه بارداریم بودم بخاطر بچه موندم بهش گفتم یه حرکت دیگه ازت ببینم طلاقمو میگیرم تا ۷ سالگیم بچم دستمه یجوری ازت متنفرش میکنم که نخواد ببینتت میتونی بعدش هرگند کاری خواستی بکنی بخششی درکار نیست. نمیدونم چرا اینطوری میکنه. همین الان میرم بیرون جلو شوهرم ازم خاستگاری میکنن این ادم لیاقت منو نداره. بعدش تلگرام و اینا همشم رو گوشیم بالا اوردم یواشکی چک میکردم شبا گوشیشو چک میکردم همه چیزشو. واقعا نمیدونم چرا اینکارو باهام کرد حیف من...😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیشب خواستم جوابتو بدم سایت بسته شده بود عزیزم. اره قبول دارم سیاست ندارم متاسفانه یه اخلاقی که دارم ...

عین منی حالا باز خوبه مامانت گقته میدم برا من اگه میگفتم میپرید بهم ک دخنره فلان فلان شده چ پولی من هزار برابرش بهت پس دادم و....

عین منی حالا باز خوبه مامانت گقته میدم برا من اگه میگفتم میپرید بهم ک دخنره فلان فلان شده چ پولی من ...

با خوشرویی میگه بهم .این از صدتا پریدن بدتره انگار با پنبه سرمو ببرن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابات کجاستبرا من تک دختر نداد

بابام میگفت من سردر نمیارم چی بخرم برات پولشو میداد مامانم ولی کلا مدیریت مالی دست مامانم بود..

1
5
10
15
20
25
30
35
40